18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
dante199494 2015-12-17, 21:15 1
HODOR napisał/a:

Musze Ciebie zasmucić w nieokrojonej wersji ta mysz została zjedzona.

To kurewstwo jest za duże na mysz, to chyba szczur i to całkiem spory.
Zgłoś
freeszpak 2015-12-17, 21:47 2
Kurde, pierwszy raz wzruszyło mnie cierpienie jakiegoś zwierzęcia. Tak mi szkoda tej myszki, nawet nie próbowała uciekać od tego kota jak już zorientowała się, że ją zauważył. Tak bardzo chciała żyć, wtopiła się w to koło idealnie, wstrzymała oddech, starała się... chuja, i tak kot ją dopadł! Kurwa szkoda! Mam nadzieję, że przynajmniej była smaczna.
Zgłoś
Dejwoo 2015-12-17, 23:46 5
dante199494 napisał/a:

To kurewstwo jest za duże na mysz, to chyba szczur i to całkiem spory.

Gdyby to był na prawde całkiem spory szczur to ten kot chowałby się przed nim
Zgłoś
Hannibal_PL 2015-12-18, 1:53 1
Spoko, ani mysz ani szczur - po prostu nornica

cycki! <3
Zgłoś
miedzianek 2015-12-18, 7:27
Nie widzę filmiku, gdzie ta mysz ginie rozszarpana przez kota, a kot wpada pod samochód, po czym kierowca tego auta uderza w słup, po drodze masakrując przechodniów, wśród których są żyd, murzyn, ciapaty i gej w ilości conajmniej po 3szt. Nie ma piwa!
Zgłoś
Tassadar 2015-12-20, 0:49 1
Koty to debilne stworzenia. Tak wiele przypadków już widziałem że stwierdzam niezaprzeczalnie. Szkoda myszona czy co to tam było.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
rav88pl 2015-12-23, 13:27
Tom i jerry
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów