📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a prawda jest taka, ze ta koncowka do niczego tak na prawde sie nie przyda, bo to co na filmiku ladnie pokazali mozna palcami wkrecac i wykrecac a jak cos mocniejszego to te igielki w srodku sie zwyczajnie zjebia
Zajebiste do wkręcania haków - chcę to !
Narzędzie dobrej jakości oszczędza czas i nerwy. Z doświadczenia wiem że jeśli coś jest do wszystkiego to się chuja nadaje. Poza tym uważam że każdy chłop powinien rozpoznawać i umieć użyć podstawowych narzędzi.
Już widzę miny fachowców patrzących na śruby z okrągłymi łbami, klnących w duszy że ktoś musiał im z prostej roboty zrobić nie lada wyzwanie.
Już widzę miny fachowców patrzących na śruby z okrągłymi łbami, klnących w duszy że ktoś musiał im z prostej roboty zrobić nie lada wyzwanie.
Mam dla was prostsze rozwiązanie, ta nasadkę można kupić w sieci sklepów Leroy Merlin, producent chyba Dedra, koszt o ile pamiętam około 30 zł. Wisi na regale z końcówkami.
makabrax napisał/a:
http://www.amazon.com/Gator-Grip-ETC-200MO-Universal-Socket/dp/B000065CJ8
industria24.pl/uniwersalny-klucz-nasadowy-tivoly-gator-grip.html
ale tak jak pisze majsterklepka, fajne to może być do lekkich prac, a nie jak trzeba metrowej dźwigni aby odkręcić śrubę
I jak w tym kraju ma być dobrze, jak gówno warte według ceny z amazon ok 60zł, sprzedają za 155zł i niby przecenione z 235,85zł? Niby inna firma, ale wartość narzędzie zawyżona.
Miałem, nie wytrzymało nawet 2 miesięcy.
Teraz radzę sobie ze wszystkimi śrubami szczypcami morse'a. Polecam -- zapieczone śruby puszczają na sam widok, jak laski pod dyskoteką, kiedy do niej wchodzę.
Teraz radzę sobie ze wszystkimi śrubami szczypcami morse'a. Polecam -- zapieczone śruby puszczają na sam widok, jak laski pod dyskoteką, kiedy do niej wchodzę.
Jakieś nowoczesne spierdolone wynalazki, nikomu niepotrzebne ułatwiacze życia codziennego. Ja śrubki wkręcam przy pomocy wiertarki wyprodukowanej w NRD i wymiennych zakończeń śrubokręta. Może nie do końca zgodne z zasadami BHP, ale grunt to inwencja twórcza a lepiej ruszyć głową samemu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów