jeden z lepszych odcinków kapitana bomby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
thqpo napisał/a:
no niby fajnie, jeden z najlepszych odcinków, ale czy miejsce Bomby jest na sadisticu? Jak ktoś chce to przecież może bez problemu znaleźć, na yt są chyba wszystkie odcinki
99% rzeczy jest na youtubie, więc po co wchodzisz na sadistica
wszystkie odcinki kapitana bomby sa najlepsze ^^
Kiedyś jak sie rozwinęło komentarze to sie człowiek jeszcze bardziej pośmiał. Teraz można sie pożygać. Powód: roczniki 1992, 1993, 1994 itp.... Po chuj piszesz komentarz "Nadamy sygnał H.U.J alfabetem Downa" czy "Kurwa skasowałem Windowsa......" jak chcesz takie chujstwa wypisywac, to kliknij w prawym dolnym rogu filmiku ikonke jutube i tam se kurwa pisz te badziewie a inne pojeby dadzą ci łapkę w góre, może nawet zaproszą do znajomych...
Rasizm jest OK.
Kiedyś jak sie rozwinęło komentarze to sie człowiek jeszcze bardziej pośmiał. Teraz można sie pożygać. Powód: roczniki 1992, 1993, 1994 itp.... Po chuj piszesz komentarz "Nadamy sygnał H.U.J alfabetem Downa" czy "Kurwa skasowałem Windowsa......" jak chcesz takie chujstwa wypisywac, to kliknij w prawym dolnym rogu filmiku ikonke jutube i tam se kurwa pisz te badziewie a inne pojeby dadzą ci łapkę w góre, może nawet zaproszą do znajomych...
Nie sądzę, aby roczniki miały tu coś do rzeczy. A co do komentarzy to popieram, może niech ktoś napisze całe streszczenie, po co oglądać? no kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów