18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Grzejnik - telefon
Antylewak_1920 • 2013-07-14, 18:21
Nie wiecie jak zaoszczędzić na telefonie? Oto najnowsze rozwiązanie branży telekomunikacyjnej:

Mózg rozjebany

Izrael na niczym się nie zna,
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Zgłoś
abdul 2013-07-14, 20:05 1
sie tak nie gotujcie. nikomu sie nic nie stao

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
nakimesis88 2013-07-14, 20:06 20
Ja pierdolę, za każdym razem kiedy ktoś wrzuci coś innego niż zjebany suchar lub wypadek u ruskich, to sypią się komentarze pokroju "ja wiem ze to jest sadistic [...] ale jestem zjebanym lamusem i przyszlem tu z kwejka i joemonstera bo tam tylko gimbusy"

Skoro wiecie, że to jest sadistic, to co wy tu kurwa jeszcze robicie? Scrollujcie dalej albo zróbcie normalnym sadolom przysługę i wypierdalajcie w podskokach jak barany, którymi jesteście. Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
H................g 2013-07-14, 20:07 3
@Up a weź mnie nie wkurwiaj, po prostu się wkurwiłem i tyle, szacunek do starszych trzeba mieć i chuj, to dzięki nim mieliśmy dobrze za dzieciaka i chuj
Zgłoś
zbyszko z lublina 2013-07-14, 20:15 3
jesteś chujem!
Zgłoś
danieltrcd 2013-07-14, 20:24 2
Wy wszyscy jesteście chujami! Tylko ja nie! i chuj.
Zgłoś
nakimesis88 2013-07-14, 20:33
@Hacerking - dobra dobram nie generalizuj tu tak kurwa mać, bo może nie każdy miał za młodu dobrze. I chuj.
Zgłoś
marcinek329 2013-07-14, 20:33 1
Pośmiejcie sie z ciapatych, a nie ze schorowanych ludzi ! to nie jest sadystycznie tylko żałosne , ta Pani ma z tego co zauważyłem Alzheimera, a to nie jest nic fajnego ( mam babcie z tą chorobą) po prostu jest przeje*anie...
Zgłoś
Yasiu99 2013-07-14, 20:34
chuj że chuj ale chuj chuja ni chuja nie wart i chuj Btw to wątpię żeby za czasów młodości tej pani telefony nie istniały... ani tym bardziej grzejniki. Ciekawe czy jak była młoda to też dagała do grzejnika/rynny/toaletki.
Zgłoś
CFSD_89 2013-07-14, 20:39 2
Ale to przerażające co się może stać z człowiekiem. Najgorsze, że się nie ma na to wpływu - popieprzy się coś w mózgu i pozamiatane. Już bym wolał pożyć te 5-10 lat mniej ale do końca w pełni świadom tego co się dzieje.
Zgłoś
abraxus666 2013-07-14, 20:40 2
Za wyśmiewanie babci piwa nie dam.
Zgłoś
Nexus69 2013-07-14, 20:58 1
a jeszcze jedno pytanie ... Teresa dotarła do babci ?
Zgłoś
eMCeONe 2013-07-14, 20:58 5
bez kitu.. ni krzty honoru w Tobie... Babcia to najfajniejsza osoba, która się nami opiekowała gdy byliśmy mali z Nią się bawiliśmy i aż smutno się robi widząc takiego frajera jak Ty, który naśmiewa się z najfajniejszej osoby
Zgłoś
meme18 2013-07-14, 21:02
tomash150 napisał/a:

Wstyd ! nagrywać schorowaną kobietę, jeszcze gorszy wstyd wrzucać to w internet. Tym bardziej jak to twoja babcia, gdzie szacunek kurwa!

Nie miałem okazji nigdy nawet poznać moich dziadków, ale zgadzam się z Tobą w 100%.
Debil!

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
contowsky 2013-07-14, 21:03
większość nas to czeka, reszta nie dożyje tego wieku

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Avans 2013-07-14, 21:15 1
a co ze niby lepiej sie posmiac z ciapatych zakopanych zywcem
niz z czysto sadystycznego humoru?
chuj wam w dupe wszystkim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów