18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:13
Gszysztow 2011-07-20, 11:45 5
smagal napisał/a:

Dakann obok Damianero jest najlepszym vlogerem czy jak to sie nazywa.
niekryty krytyk to dopiero porazka - on bardzo sie sili na smiesznego a gowno mu wychodzi.

Dla mnie cała ta trójka to wkurwiające pajace.

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
Gusto 2011-07-20, 12:01
Lepszy Sebasian ze Starogardu od DallasStudios
Zgłoś
YeeZooS 2011-07-20, 12:04
smagal napisał/a:

Dakann obok Damianero jest najlepszym vlogerem czy jak to sie nazywa.
niekryty krytyk to dopiero porazka - on bardzo sie sili na smiesznego a gowno mu wychodzi.

Wszyscy trzej mają parcie na szkło. Z Tym że zaczęło się to po jakimś czasie, byli "śmieszni" a potem chcieli być jeszcze śmieszniejsi i zaczeli jeździć po hejterach, a najlepsze jest to, że Ci hejterzy w komentarzach pisali potem "Tak, właśnie, jebać hejterów"
Dużo lepsze vlogi masz w kategorii moda, przynajmniej tamte panie nie pierdolą czegoś by być na siłę smiesznymi
Zgłoś
TsenAng 2011-07-20, 12:11
Sandały i skarpety, znowu!
Zgłoś
_................_ 2011-07-20, 12:36 1
może i młody z oryginału trochę zjebem zaciągam, ale nie ćpa, nie kradnie, nie pije (jeszcze), ma swoje pasje. zwykły nudny dzieciak który chce się wybić dzięki takiemu dobrodziejstwu jakim jest youtube. po chuj go parodiować w debilny sposób? oryginał i parodia równie chujowe, dziękuje dobranoc.
Zgłoś
koniu 2011-07-20, 12:57 2
jak dla mnie najbardziej wkurwiającym elementem obu filmików jest dzwięk rozstrojonej gitary.

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
PanZajac 2011-07-20, 13:03 2
Kamil Steinbach jest lepszy
Zgłoś
Gandzialf 2011-07-20, 13:18
Już mnie wkurwia ten pajac. I o ile na początku był śmieszny (pierwszy film), tak teraz zrobił się żałosny jak cala reszta pojebów internetowych.

Niech ginie
Zgłoś
antyrama 2011-07-20, 17:19
takie gówno to i ja mógłbym nagrac ale wiem, że byłoby gówniane, więc mam to w dupie
Zgłoś
u................t 2011-07-20, 17:31 2
Ale przynajmniej z jednym ma rację:Warszawa to chujowe miasto...
Zgłoś
C_riss 2011-07-20, 17:36
I Dakann i Damianero i Niekryty są zajebiści i mają poczucie humoru i pomysł. Jak jesteście tacy cwani to rozbawcie tylu ludzi ile oni rozbawili.
Zgłoś
suchy945 2011-07-20, 17:39
brylant1412 napisał/a:

jemu chyba jeszcze nikt rowa nie przerysował że tak głupio pierdoli

Pierwszy w kolejce ?
Zgłoś
ozon2000 2011-07-20, 17:44
Koleś za bardzo pragnie by go było widać... Żeby być oglądanym trzeba coś robić z pomysłem - choćby "Matura to bzdura", a teraz kiedy robi z siebie błazna, to zaczyna zniechęcać ludzi do swojej osoby...
Zgłoś
w................r 2011-07-20, 18:12
ozon2000 napisał/a:

choćby "Matura to bzdura"

nie no ziom, chyba piwo Ci postawię za to stwierdzenie
A czy Ty postawisz mi coś w zamian?

Parodia, parodia....
Tylko po co? Jakby parodiowany i parodiujący byli na tym samym poziomie, może i byłoby ok, a tak, to samobój Dakann, samobój
Następnym razem może sparodiuje niemowlaka jak się mały cieszy z grzechotki?
Zgłoś
Lumpy1 2011-07-20, 23:40 2
CHUJA!
po Polskiej wódce nie ma kaca

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów