18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Grzybolog poszukiwany!
amaimon • 2013-10-22, 10:51
Witam

Chciałbym zwrócić się z prośbą do szanownego grona naukowego o pomoc i rade. Ostatnio mieliśmy mały wyciek w łazience i oto co wyrosło po kilku dniach
Jako, że na sadisticu zasiada sama śmietanka świata nauki może znajdzie się też jakiś mykolog.

Może mi ktoś powiedzieć co to za grzyb?
Jak się go pozbyć?

P.S. Nie, nie będę go próbował żeby sprawdzić czy halun!

Alcohol - Life's Lubricant
Zgłoś
Browaryt 2013-10-22, 15:39 2
@UP seems legit. Pan misiek kraków to chyba nowy w internetach jest...
W życiu takiego syfu nie widziałem i dawno się tak nie uśmiałem z hejtu w komentarzach

możesz wszystko
Zgłoś
rydzo2008 2013-10-22, 15:44
ja pierdole to kurwa czyście jest w kiblu na stacji benzynowej
Zgłoś
Spartak 2013-10-22, 16:07 4
Kustrzebka pęcherzykowata, grzyb żyjący na drewnie, powoduje zgniliznę drewna.
Można jej się pozbywać wymieniając nadgniłe drewniane elementy i resztę wyczyścić dokładnie domestosem. Grzybnie workowców i podstawczaków zupełnie nie radzą sobie z chlorem. Możesz też spróbować wszystko nasączyć domestosem.

Pozdrawiam
Zgłoś
kamilkawka 2013-10-22, 17:09 1
łechtaczkus pospolitus
Zgłoś
KociBolec 2013-10-22, 17:34
Się czepiacie ujebanej i zgniłej łazienki, co wy obiady jadacie w kiblu?
Zgłoś
AugustuS 2013-10-22, 18:30 4
To jest verigus cretorius, zwany też często vaginus, ale nie wiem czemu nawet toto niepodobne.

Jest to hybryda tygodniowego syfu i zapchanej toalety oraz kilku odmian pleśni spożywczej. Co ciekawe ten grzybkotwór jest całkowicie niejadalny, a jego spożycie skończy się miłą śmiercią w agonii i męczarniach więc radzę nie próbować go bez posypki z cukru i na trzeźwo.

Co do utylizacji: radziłbym zrobić kwarantannę łazienki, wykopcie sobie kibelek zastępczy na trawniku, a mieszkanie w miare możliwości odkazić ogniem z miotacza ognia.
Zgłoś
erosse 2013-10-22, 19:19
wygląda jak piździoszek żółtawy, polej kretem do rur i zobacz czy pomoże
Zgłoś
Bazyliszek 2013-10-22, 19:21 2
Ty tam wszytko masz do dezynfekcji lizolem
Zgłoś
Dża 2013-10-22, 19:23 1
Zrób z tego jakiś dobry sosik, a następnie wpierdol go ze smakiem.
Jeżeli uda Ci się dobudzić w szpitalu, wtedy na pewno powiedzą Ci co zeżarłeś. Wtedy ze zniszczoną wątrobą i przeszczepionymi nerkami poinformujesz nas o nazwie.

Jeżeli nie dobudzą Cię - cóż. Tak wygląda poświęcenie w imię nauki!
Zgłoś
pomaranczowy4 2013-10-22, 19:30
zdrap to w cholere i kup jakis środek antygdzybiczny, jak masz kreta to posyp, kret to wodorotlenek sodu tym się myje w przemyśle spożywczym instalacje itd.albo rozrób kreta z wodą, tak czy siak listwy przypodłogowe do wyjebania, a jak chcesz po kosztach to weź sodę oczyszczoną posyp, wyczyść i tak pare razy z odstępem po kilka nawet kilkanaście godzin. domestos też się nada ktoś tam wyżej pisał..
Zgłoś
Darkeduar 2013-10-22, 19:44
kkndkkndkknd napisał/a:

że tak zapytam zanim posypią się na Ciebie cygańsko-rumuńskie podteksty: czy dobrze przemyślałeś wsadzenie zdjęcia takiego syfu w łazience na sadola?

Ty byś wcale nie miał syfu jak by Ci łazienkę zalało. Czytania powinni uczyć już w przedszkolu Inaczej widać właśnie takie efekty.
Zgłoś
Grzyb18 2013-10-22, 19:46 5
Uwaga. Jak nick wskazuje - jestem specjalistą.
Ni chuja nie wiem co to jest.
Dziękuję za uwagę!
Zgłoś
xarkons 2013-10-22, 19:48
Chcialem napisac zjedz i sprawdz czy to halun i wtedy doczytalem opis u dolu.
Zgłoś
wajnona 2013-10-22, 19:50 1
Chyba wolałabym się kąpać w stawie niż w tym syfie :O Remont by się przydał, nie chodzi nawet o estetykę, a po prostu o zdrowie
Zgłoś
q................5 2013-10-22, 19:52 2
To nie wyrosło po zalaniu, to już tam było od dawna. Powierzchniowo to podchloryn sodu. Gruntownie to skuć to co tam masz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów