Takie porównanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
00:22s Ford Focus RS vs F1 ...jeszcze porównaj Fiata 125p Rally z Subaru Impreza WRX. Spuszczacie się nad tym F1 Macierewicz nad Smoleńskiem.... eKSPERCI w mordę Jeża.
po lewej to zapewne filmik z wolnych jazd czy ja się to tam zwie...można swoim cywilnym autem wjechać na tor..widać focusa i jakiegoś lotusa super seven ( tudzież caterham'a )
zastanawie mnie, dlaczego ten chuowy film ma tyle piw
to po lewej to pewnie 24h wyścig na Spa dla tego tyle różnych aut tam jest
@ Yasiu99 - przemyka tam kilka aut z LMP1 jak się uważnie przyjżysz
@ Yasiu99 - przemyka tam kilka aut z LMP1 jak się uważnie przyjżysz
Mnie to najbardziej zastanawia ten zielony wózek golfowy po lewej w 0:15
@masabitumiczna
No ten 2 od początku filmiku mógłby podchodzić pod klasę LMP ale nie LMP1 Ani Loli ani Adiófki tam nie było a właśnie z nimi chciałbym zobaczyć porównanie F1. Nie wątpię że w jakichś aspektach F1 przewyższa LMP1 ale prędkości maksymalne już nie te co były przed wprowadzeniem tych wszystkich pojebanych ograniczeń.
No ten 2 od początku filmiku mógłby podchodzić pod klasę LMP ale nie LMP1 Ani Loli ani Adiófki tam nie było a właśnie z nimi chciałbym zobaczyć porównanie F1. Nie wątpię że w jakichś aspektach F1 przewyższa LMP1 ale prędkości maksymalne już nie te co były przed wprowadzeniem tych wszystkich pojebanych ograniczeń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów