Dzisiejsze zdarzenie z Grudziądza. Kierowcy Mazdy pomyliły się chyba kierunki, niektórzy podejrzewają zasłabnięcie. Nikomu nic poważnego się nie stało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Syn_Milionera napisał/a:
pie**olnięta wulgarna baba przekonana o swojej wyższości.
Jak co najmniej połowa mężatek. Złapały frajera, to teraz mogą się bezkarnie wyżywać, bo jeśli chciałby po prostu odejść, to musiałby oddać pół wypracowanego zazwyczaj wyłącznie przez siebie majątku.
zdrowoyebne napisał/a:
co za kurwa debil
chcialbym zobaczyc jak wyglada taki zjeb jak ty,ktory potrafi takie zjebane zdanie splątać
Te, lala, może ci jeszcze wysłać zdjęcie penesa?
HenrykS. napisał/a:
Tyle dobrego, że w elkę zajebał. Może za kółkiem siedziała baba i po tej przygodzie zrezygnuje z robienia prawa jazdy.
To, że Twoja baba nie potrafi prowadzić nie oznacza, że każda jest tak samo durna
lfff napisał/a:
zasłabł, ale sam łuk ładnie zrobił, ciekawe
Mój kolega ostatnio miał udar w trakcie jazdy na autostradzie. Czuł, że coś się z nim dzieje i zjeżdżał po barierkach na parking. Mówi, że wiedział, że trze, bo był świadomy, ale nie miał mocy aby odbić na pas. Parkując zawadził jeszcze o inne auto, w którym na szczęście ktoś był i widział, że kumpel potrzebuje pomocy i wezwał pomoc.
kurwa czy te baby to wszędzie musza mówić to należy zrobić??
zatrzymaj się!
stań tam!
dzwoń na 112!
kurła
zatrzymaj się!
stań tam!
dzwoń na 112!
kurła
Ale głupie te komentarze... Co wyście zrobili z sadistica... Wypadki, wypadeczki, wypadunie... mordobicia, mordobićka, mordobićkunie... jak ludzie narzekali, to pokazaliście im Flodzię w roli palca-fakolca... Odwalacie po prostu taką manianę, że gdybym miał takich pracowników, wywaliłbym ich już dawno na zbity pysk.
Idę stąd. Śmierdzi spedalonymi miernotami.
Idę stąd. Śmierdzi spedalonymi miernotami.
Kubaeinstein napisał/a:
Jak co najmniej połowa mężatek. Złapały frajera, to teraz mogą się bezkarnie wyżywać, bo jeśli chciałby po prostu odejść, to musiałby oddać pół wypracowanego zazwyczaj wyłącznie przez siebie majątku.
Zapomniałeś napisać o alimentach na bachory po rozwodzie co miesiąc od ok 700zł wzwyż na jednego bachora.
Mnie zastanawia ten rowerzysta to znaczy jakoś dziwnie się zrespił XD 0:28
Przeczytał monika staną mu bo se przypomniał i zemdlał bo stary
Wszyscy na kamerkach w tym Grudziądzu jeżdżą? Może jeszcze jakiś filmik z góry czy coś?
wrocilo ze zmywaka w angli zapomnial poewnie polskiego jezykai ktora stona sje jezdzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów