📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Już od dawna wiadomo, że w społeczeństwie jest znakomita większość debili i bezmózgów nie potrafiących myśleć samodzielnie, co widać chociażby po wynikach wyborów, bo jak ktoś idzie zagłosować na PO tylko po to, żeby nei wygrał PIS i na odwrót, albo głosować na Ruch Zaparcia Palizjeba tylko dlatego, że chce legalizacji narkołyki, czy "walczy" z religią to nóż się w kieszeni sam ostrzy... Lud jest prosty, ludowi dać jakieś obietnice, pokazać się ładnie w TV, grać w piłkę z dzieciakami, itd. i już ma się poparcie społecznego niżu intelektualnego
Żeby zrozumieć Korwina nie trzeba mieć nie wiadomo jakiej wszechwiedzy, baaa jego poglądy są banalnie proste i poparte jasnymi i prostymi argumentami, a jedyne co musi zrobić odbiorca to wykazać się umiejętnością logicznego i sensownego myślenia i wyzbyć się usłyszanych o nim opinii, a najlepiej to prześledzić jego wypowiedzi, konferencje i opinie na wiele spraw, które porusza.
Aaaa i jeszcze jedno, jak ktoś łyknął bajkę, że PO jest partią liberalną, a PIS konserwatywną niech się pierdolnie w łeb (uprzednio zaznajomiwszy się z ww pojęciami)
Żeby zrozumieć Korwina nie trzeba mieć nie wiadomo jakiej wszechwiedzy, baaa jego poglądy są banalnie proste i poparte jasnymi i prostymi argumentami, a jedyne co musi zrobić odbiorca to wykazać się umiejętnością logicznego i sensownego myślenia i wyzbyć się usłyszanych o nim opinii, a najlepiej to prześledzić jego wypowiedzi, konferencje i opinie na wiele spraw, które porusza.
Aaaa i jeszcze jedno, jak ktoś łyknął bajkę, że PO jest partią liberalną, a PIS konserwatywną niech się pierdolnie w łeb (uprzednio zaznajomiwszy się z ww pojęciami)
O, widzę że wpadli wyznawcy Korwina W internecie zawsze was jakoś dziwnie dużo.
@2up
problem jest taki, ze wiekszosc ludzi kompletnie nie ogarnia zabiegow stylistycznych typu wyolbrzymienie czy porownanie
@up
ile osob udziela sie na forach internetowych w polsce? z milion? a ile osob oglada telewizje?? wszystko jasne?
-George Orwell
problem jest taki, ze wiekszosc ludzi kompletnie nie ogarnia zabiegow stylistycznych typu wyolbrzymienie czy porownanie
@up
ile osob udziela sie na forach internetowych w polsce? z milion? a ile osob oglada telewizje?? wszystko jasne?
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Kto jak kto ale Korwin ma wykształcenie wyższe, więc kretynem na pewno nie jest. Wątpię raczej w inteligencję ludzi, którzy nie potrafią uszanować innego punktu widzenia porządku świata i idei niż ich własna. Nie chodzi tu nawet za kim kto jest.
Nice, kod na czołg i jedzie z tym koksem
Nice, kod na czołg i jedzie z tym koksem
Еремей_ирония napisał/a:
No tak, znowu banda wyznawcow. "Korwin mistrz, a kto mysli inaczej ten ograniczony debil". Chuj wam w dupe.
A zastanowiłeś się, dlaczego tak jest? Przeciwko Korwinowi nie usłyszałem od lat logicznego argumentu, wszystko to ograniczenie się do "Korwin to głupek", "Korwin pierdoli", "Korwin to idiota" itp.
Chyba logicznym jest zatem stwierdzenie, że jego przeciwnicy to kretyni, skoro nie potrafią się zdobyć na żaden argument, a potrafią jedynie wyzywać.
Prosiłem już tutaj o wskazanie jakiejś wypowiedzi, w której zrobił z siebie idiotę i w której chrzani jak potłuczony. Na razie się nie doczekałem i pewnie się nie doczekam.
Sam z Korwinem czasem się nie zgadzam, ale on niestety, w odróżnieniu od was, lewackie ścierwa, potrafi bronić swoich poglądów i tez konkretnymi argumentami.
To jak wg was Korwin jest debil to podajcie przykłąd a nie tylko puste słowa bez pomyślunku żadnego piszecie. Już ktoś do tego was nawoływał i co? nie macie argumentów to morda w kubeł. Poglądy JKM są proste ale takie debile jak wy wolą zagłosować na PO czy PIS albo RPP bo ci obiecali ze bedą autostrady lotniska a tamci ze przedszkola i emerytura od 60-tki a znowu tamci dają zioło i beda bić czarną mafie po głowie. NO jakim trzeba być zjebem żeby wierzyć w to że ci ludzie jak coś obiecują to naprawde mają to zamiar zrobic
Korwin nie obiecuje gruszek na wierzbie wiec i poparcie jest znikome. Założe sie że jakby on najwiecej naobiecywał nagle by miał w sondażach najwieksze poparcie bo ciemna masa by mu uwieżyła i poszla na niego glosować bo przecież on fajny koles bo tyle nam chce dać
Korwin nie obiecuje gruszek na wierzbie wiec i poparcie jest znikome. Założe sie że jakby on najwiecej naobiecywał nagle by miał w sondażach najwieksze poparcie bo ciemna masa by mu uwieżyła i poszla na niego glosować bo przecież on fajny koles bo tyle nam chce dać
Cytat:
O, widzę że wpadli wyznawcy Korwina W internecie zawsze was jakoś dziwnie dużo.
bo większość debili głosujących za po i pis nie potrafi nawet skorzystać z internetu
Mam pytanie do tych co tak cisną na Korwina, nie musiscie podawać przykładów jego głupoty powiedzcie tylko kogo chcieli byście aby sprawował władze zamiast niego? A moze ten ktos już jest uwładzy i tu rozwiązuje sie zagadka oddanych głosów na PO bo tak kogo bym nie zapytał to nikt na tych sprzedajncyh darmozjadów nie głosował.
Korwin70- san andreas wideorecenzja
Korwin nie jest dobrym kandydatem na głowe państwa. Od pewnego czasu zajął się bardziej robieniem szumu wokół własnej osoby niż walką o zdobycie władzy. Ja gościa lubię i popieram właśnie za jego szczerość i bezwzględną logikę. Jest jaki jest ale nikt inny nie proponuje w tym kraju podobnych reform i nie ma podobnego spojrzenia na prawo i gospodarkę. Nawet jeśli go nie lubicie - ludziki z lewicowymi odchyleniami, to nie macie żadnych argumentów na to, że proponowane przez niego reformy gospodarcze, prawne i ustrojowe nie miałyby zbawiennego wpływu na ten kraj i obywateli. Nawet dla was - pasożytów pozbawionych umiejętności abstrakcyjnego, samodzielnego myślenia, którzy od dziecka są nauczeni, że państwo im coś daje.
Korwin byłby prezydentem, ale te lewackie spiski
Ja mam pytanie do tych jadacych po Korwinie.
Mowicie, ze to kretyn, idiota itp. itd.
Mam rozumiec, ze ci to teraz rzadza to jest smietanka polskiej inteligencji i madrosci?
Mowicie, ze to kretyn, idiota itp. itd.
Mam rozumiec, ze ci to teraz rzadza to jest smietanka polskiej inteligencji i madrosci?
bania88 napisał/a:
Dzie tam, Panie, toż to zbiorowisko SBecji, UBecji, konfidentów na służbach PZPR, do tego żydzi i sympatycy bolshevikuf, a niektórzy to nawet gejostwo i babochłopy... Ogólnie zbiorowisko patologii społecznej, którzy tylko kombinują jak się nachapać kasiory i dać się nachapać znajomym...
a jaki argument jest za tym, żeby Korwin rządził w kraju. Tak populistycznego kolesia dawno nie widziałem. Zamknąć ZUS, płacić 10% podatku albo w ogóle nic, prywatna służba zdrowia itd. Tylko odpowiedzcie sobie na pytanie 'co by było gdyby rzeczywiście do tego doszło'. A wiadomo co by było, jeszcze większy ciemnogród z pajacem z berłem na czele. Jesteście oślepieni jego słodkim popierdywaniem, głupim wpierdalaniem się w słowa (ala Wojewódzki) bez argumentów tylko pretensjonalnie i wulgarnie.
Nie uważam go za głupiego, ani za kretyna. Wręcz przeciwnie, jest osobą o całkiem pokaźnym zasobie wiedzy i osobą raczej inteligentną, co nie zmienia faktu, że z większością jego poglądów się nie zgadzam. Nie chciałbym również, aby objął jakieś znaczące stanowisko w naszym kraju, gdyż jego poglądy cofnęły by nas hen hen w tył. Poglądy typu dobry żołnierz, to żołnierz morderca przepełniony agresją, a dobra kobieta to ta w kuchni (śmiechy śmiechami, ale tu mówię serio;) ). To są poglądy nieco średniowieczne. Do tego jest to człowiek zgoła nieprzewidywalny, a taka osoba to już zapalnik wojenny..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów