18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
GTA5 prawdę Ci powie
p................a • 2014-03-07, 16:01
Grając w GTA Online natrafiłem na misję gdzie trzeba sprzątnąć pewnego prawnika. Dość często można natknąć się na szczyptę humoru okraszoną nutką prawdy podaną przez twórców i tak jest tym razem. Mnie rozbawiło, więc wstawiam
PS nie zapomnijcie rozwinąć obrazka, bo wtedy zmieni się wasze życie...

Zgłoś
SzaraWydra 2014-03-08, 3:45
Widać w CD projekt (zdaje mi się, że oni tłumaczyli grę) jest sporo, wielbicieli KNP
Zgłoś
maciej11 2014-03-08, 9:39
@up

po, czym, wnosisz,?,
Zgłoś
Catacombe 2014-03-08, 11:06 1
Mnie osobiście rozjebała misja Rzeźni Trevorem, gdzie trzeba było zabić 25 czy iluś tam hipsterów, którzy ciągle dojeżdżali na swoich skuterach.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
tranzystor 2014-03-09, 18:07
atl25 napisał/a:

A to czasem nie jest GTA V z modem ?
Obrazek

Wersja prawdziwa:

Zgłoś
Novik 2017-05-31, 4:49
I chuja nie zmieniłem swojego życia bo nie miałem opcji rozwiń obrazek
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów