szkoda że auto tylko dla wybranych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@rockface123
weź kup sobie sznur, owiń sobie go wokół szyi i powieś może na lampie, albo na czymkolwiek jebany hejterze
weź kup sobie sznur, owiń sobie go wokół szyi i powieś może na lampie, albo na czymkolwiek jebany hejterze
DesmoPower
aaaaah przedwczoraj się w NFS The World takiego dorobiłem , cóż zawsze coś
Pewnosci nie mam ale to nawet zwykly GTR nie jest tylko chyba wersja AMS Alpha 12. Znalazlem jednego na sprzedaz
gtr.alphaperformance.com/alpha-packages/alpha-cars-for-sale
gtr.alphaperformance.com/alpha-packages/alpha-cars-for-sale
Czemu niby dla wybranych? Jak masz hajs to sobie możesz kupić, przecież nikt ci nie broni.
Czy ja wiem czy tylko dla wybranych? GT-R mk1 w stocku 485KM z 2008r kosztuje lekko ponad 200k zł (tyle co około lekko nowsze BMW x5 albo nowe A6). Gdybyśmy mieszkali w normalnym kraju w którym można normalnie zarobić to nie byłoby tak dużo nawet...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów