Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I co tu jest sadystycznego? Jakieś religijne gówno. Ciapaki ładują bachora do wielkiej miski wrzucają tam jakieś gówna i się tym pałują a katloe polewają gówniaka wodą a jak jest starszy to ksiądz mu do japy fiuta wkłada. Co kar to inne religijne spierdolenie umysłowe.
a co jest politycznego twoim NICKU?
I co tu jest sadystycznego? Jakieś religijne gówno. Ciapaki ładują bachora do wielkiej miski wrzucają tam jakieś gówna i się tym pałują a katloe polewają gówniaka wodą a jak jest starszy to ksiądz mu do japy fiuta wkłada. Co kar to inne religijne spierdolenie umysłowe.
jakaś trauma z dzieciństwa? swoją drogą niezły debil jesteś, w Polsce jest pis i katole u władzy, alternatywą dla tego jest tusk, pedały, muzułmanie i inne lewaki, to by ci bardziej pasowało?
jakaś trauma z dzieciństwa? swoją drogą niezły debil jesteś, w Polsce jest pis i katole u władzy, alternatywą dla tego jest tusk, pedały, muzułmanie i inne lewaki, to by ci bardziej pasowało?
Mi tam by pasował kraj ŚWIECKI.
Mi tam by pasował kraj ŚWIECKI.
Nie wiem czy coś przegapiłem ale Polska chyba nie jest krajem wyznaniowym. Poza tym jak tak tu źle to Zachodnie Kalifaty chętnie ugoszczą ateistycznych marazmowiczów. Tam zaopiekują się wami niebawem mili panowie z Bliskiego Wschodu. Ah ta Polska, jak tu jest źle niekatolikom a jednak dalej tu siedzą
Mi tam by pasował kraj ŚWIECKI.[/quot
Bo tak powinno być a nie wciskanie katolskiej ciemnoty przez klecho- pedofilów. Większość klechów to pedały ale widać niektórym to chyba pasuje .
.
PabllosSantoDaSilva napisał/a:Nie wiem czy coś przegapiłem ale Polska chyba nie jest krajem wyznaniowym.
Przegapiłeś niestety , teraz jest tu pislamizm i promowanie katoli na maxa .
.
Przegapiłeś niestety , teraz jest tu pislamizm i promowanie katoli na maxa .
Jasne, kurwa....
polsatnews.pl/wiadomosc/2021-09-14/rezolucja-pe-ws-malzenstw-jednoplci...
Nie wiem czy coś przegapiłem ale Polska chyba nie jest krajem wyznaniowym. Poza tym jak tak tu źle to Zachodnie Kalifaty chętnie ugoszczą ateistycznych marazmowiczów. Tam zaopiekują się wami niebawem mili panowie z Bliskiego Wschodu. Ah ta Polska, jak tu jest źle niekatolikom a jednak dalej tu siedzą
A po co do kalifatów? Czechy są bliżej.
To jak jesteś taki mistrz to wstaw coś ciekawego? Chętnie ocenię...
Dobrze, że napisałeś "chyba", bo bym pomyślał, że piszesz poważnie. Polska jest krajem wyznaniowym, w którym z podatków pracujących utrzymuje się bandę czarnych nierobów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów