Kilka ujęć z tegorocznej edycji tego prestiżowego wyścigu. Team Jona Olssona (taki narciarz). Fajnie się ogląda i słucha.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
E tam, ja przyznam że muzyka jest przyzwoita i według mnie pasuje do tego filmiku. Ogółem zajebiście mi się podoba
ktoś zna nazwę tej nutki ?
@up
Też bym chętnie poznał jej tytuł, oraz jakby ktoś mógł podać link do tego filmiku na youtuba.
Też bym chętnie poznał jej tytuł, oraz jakby ktoś mógł podać link do tego filmiku na youtuba.
No kurwa jak mozna psioczyc na Aviciiego? Jego nuty wszedzie pasuja. A co do filmiku, tez chcialbym zobaczyc jakis dluzszy material, albo chociaz stronke z materialami z tego wyscigu, zajaralem sie ta sprawa skurwysynsko. ; ]
RaWoon napisał/a:
Przy tych bramkach to pewnie rzuca 50 euro i w chuju ma reszte
pewnie masz racje
tu sa ceny rajdu 2012
Depozyt :£12,500.00
Uczestnictwo w rajdzie :£25,000.00
Pasazer VIP :£11,000.00
Dodatkowy pasazer :£3,000.00
Auto zastepcze :£15,000.00
gumball3000.com/store/2012-payment
tutaj gratis, przyjazd super autek do londynu, Trafalgar hotel
no i oczywiscie w tle widzimy karetke Dudesonsow, kolesi Bama Margery, bo jak pamietam on startuje w kazdym wyscigu.
Milego ogladania
sowiak92 napisał/a:
@bezlitosny
Te swoje sierściuchowe gówno sluchaj w domu a od normalnych ludzi sie odpierdol buraku
e ,,buraku" idź orać pole na swoją wieś i nie zapomnij wyruchać starosty pozdrawiam miłego jebania w kakao
@paranoia- browar ziomus ;] Swoja droga polecam film pelnometrazowy Gumball 3000 dla tych bardziej wkreconych, zajebista sprawa. ; ] Pomarzyc zawsze mozna.
Tak kurwa napiszcie jeszcze 10000000X ale zjebana muza, wypierdalaj z tym ścierwem, nie podoba sie to albo wypierdalać albo wyciszyć i puścić sobie kochane disko z pola
99% posiadaczy takich drogich samochodów to niestety mistrzowie prostej.
Na filmie Belgia. Przy takiej jeździe to policja od razu zabiera prawo jazdy, dokumenty pojazdu i samochód.
W Holandii w tym roku w podobny sposób skonfiskowo Veyrona
Na filmie Belgia. Przy takiej jeździe to policja od razu zabiera prawo jazdy, dokumenty pojazdu i samochód.
W Holandii w tym roku w podobny sposób skonfiskowo Veyrona
Pamiętam kiedyś ekipa jackass wzięła udział w tym wyścigu
O ile nie zabraknie... ostatnio na jednej bramce zapłaciłem 40.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów