📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
postawiłem piwo, ażeby przyczynić się do spopularyzowania filmiku. Może po naświetleniu problemu ktoś zainteresuje się tym schorzeniem ?!
Mathiuser napisał/a:
trane1,
Widzę, że subskrybujemy tych samych ludzi. Chcesz się ruchać?
Nie chce cie martwic ale jestem gimbsem płci meskiej :|
Haha zawsze tyram z niego bekę :] ale niestety ma rację, że teraz ważniejsze dla tego przedziału wiekowego jest mieć 'MODA' lub 'ADMINA' na jakimś serwerze czy forum niż mieć fajną deskorolkę czy rower. Ciekaw jestem co będzie za jakieś 20 lat... co jeszcze ludzie mogą wymyślić bo przecież na tym nie poprzestaną.
no to do boju sadole, rozwiązujecie na forum skomplikowane matematyczne równania, znacie zasady fizyki , ogólnie macie całą wiedzę w jednym palcu, a co najważniejsze zawsze znajdzie się specjalista od wybranego tematu, czy to na hardzie czy tutaj, militaria, motoryzacja, lotnictwo, historia Polski, polityka, religia, sport, informatyka, chemia, nie zdziwiłbym się gdyby był tu specjalista od morderstw, śladów krwi, czy też nadworny astrolog tak więc zapraszam do podzielenia się z nami informacjami na temat tego schorzenia, co by wiedzieć czego można się spodziewać po nim w kolejnych filmach .
trane1,
Nie szkodzi. Razem moglibyśmy być jak Aleksander któryśtam z jego jakimśtam chłopakiem, a to jest piękne.
Nie szkodzi. Razem moglibyśmy być jak Aleksander któryśtam z jego jakimśtam chłopakiem, a to jest piękne.
Jak ja kurwa tego debila nie cierpie, kogo to kurwa obchodzi, zę ktoś z niego szydzi, bo jest lepszy w jakąś grę. Idz kurwa się wypłacz swojej matce...
trane1 napisał/a:
Nie chce cie martwic ale jestem gimbsem płci meskiej :|
Zlinczować Gimbusa!!!!!!
Kuwa nie jestem taki kozak, żeby obejrzeć go do końca. I tak ma browara za śmieszny wyraz twarzy
Widze ze wyniki GMO sa juz na youtube
Tylko ktoś kto nie ma życia poza internetem jest w stanie się tak ekscytować. Ciekawe czy jakby przechodząc chodnikiem zobaczył, że jakieś dzieci robią coś głupiego zwróciłby im uwagę. Na pewno nie. Internet robi ze stosunkowo młodych ludzi takie stare baby które pierdolą w kółko te same farmazony: gimbusy, jutube, letspleje, minekraft itd. Zamiast iść do roboty, ruchnąć kogoś lub się najebać siądą na dupsku i wyrażają swoją opinię którą wszyscy mają w dupie.
Czemu powiedział o wszystkim a pominął zjebaną grupę wszechwiedzących vlogerów. hmm
Czemu powiedział o wszystkim a pominął zjebaną grupę wszechwiedzących vlogerów. hmm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów