18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rafal1757 2012-08-16, 22:59
postawiłem piwo, ażeby przyczynić się do spopularyzowania filmiku. Może po naświetleniu problemu ktoś zainteresuje się tym schorzeniem ?!
Zgłoś
bujaszaka 2012-08-16, 23:04 2
Kolejny kretyn z kamerą i internetem...
Zgłoś
trane1 2012-08-16, 23:09 4
Mathiuser napisał/a:

trane1,
Widzę, że subskrybujemy tych samych ludzi. Chcesz się ruchać?

Nie chce cie martwic ale jestem gimbsem płci meskiej :|
Zgłoś
Pilotn22 2012-08-16, 23:14 25
@up

Jesteś po prostu kobietą sadistica
Zgłoś
WhiteShadow 2012-08-16, 23:16
Haha zawsze tyram z niego bekę :] ale niestety ma rację, że teraz ważniejsze dla tego przedziału wiekowego jest mieć 'MODA' lub 'ADMINA' na jakimś serwerze czy forum niż mieć fajną deskorolkę czy rower. Ciekaw jestem co będzie za jakieś 20 lat... co jeszcze ludzie mogą wymyślić bo przecież na tym nie poprzestaną.
Zgłoś
niwet 2012-08-16, 23:19 1
no to do boju sadole, rozwiązujecie na forum skomplikowane matematyczne równania, znacie zasady fizyki , ogólnie macie całą wiedzę w jednym palcu, a co najważniejsze zawsze znajdzie się specjalista od wybranego tematu, czy to na hardzie czy tutaj, militaria, motoryzacja, lotnictwo, historia Polski, polityka, religia, sport, informatyka, chemia, nie zdziwiłbym się gdyby był tu specjalista od morderstw, śladów krwi, czy też nadworny astrolog tak więc zapraszam do podzielenia się z nami informacjami na temat tego schorzenia, co by wiedzieć czego można się spodziewać po nim w kolejnych filmach .
Zgłoś
Logane 2012-08-16, 23:21
Kolejny po Żarko jakiś projekt.
Zgłoś
M................r 2012-08-16, 23:27 10
trane1,
Nie szkodzi. Razem moglibyśmy być jak Aleksander któryśtam z jego jakimśtam chłopakiem, a to jest piękne.
Zgłoś
bossik21 2012-08-16, 23:29
Jak ja kurwa tego debila nie cierpie, kogo to kurwa obchodzi, zę ktoś z niego szydzi, bo jest lepszy w jakąś grę. Idz kurwa się wypłacz swojej matce...
Zgłoś
kruczekw90 2012-08-16, 23:36
Ooooo ja zbudowałam orgiee
hah
wale pod siebie bo ze śmiechu już nie moge

Browar!
Zgłoś
P................3 2012-08-16, 23:40
trane1 napisał/a:

Nie chce cie martwic ale jestem gimbsem płci meskiej :|

Zlinczować Gimbusa!!!!!!
Zgłoś
Gonzoitano 2012-08-16, 23:40 2

gościu ma 20 lat a wygląda i zachowuje się jak gimbus właśnie
Zgłoś
Roger89 2012-08-16, 23:49
Kuwa nie jestem taki kozak, żeby obejrzeć go do końca. I tak ma browara za śmieszny wyraz twarzy
Zgłoś
J................n 2012-08-16, 23:54
Widze ze wyniki GMO sa juz na youtube
Zgłoś
Plecionkarz 2012-08-16, 23:58
Tylko ktoś kto nie ma życia poza internetem jest w stanie się tak ekscytować. Ciekawe czy jakby przechodząc chodnikiem zobaczył, że jakieś dzieci robią coś głupiego zwróciłby im uwagę. Na pewno nie. Internet robi ze stosunkowo młodych ludzi takie stare baby które pierdolą w kółko te same farmazony: gimbusy, jutube, letspleje, minekraft itd. Zamiast iść do roboty, ruchnąć kogoś lub się najebać siądą na dupsku i wyrażają swoją opinię którą wszyscy mają w dupie.

Czemu powiedział o wszystkim a pominął zjebaną grupę wszechwiedzących vlogerów. hmm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem