Zaatakował kobietę późnym wieczorem, ale został zauważony przez chłopaków grających w pobliskim parku. Dogonili zboczeńca, obezwładnili i zanieśli prosto na komisariat.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze że mają nagranie z napaści bo za chuja nic by mu nie udowodnili
Uciąć jaja i puścić wolno, recydywy nie będzie, sądu nie trzeba i miejsce w więzieniu zostanie
kretowicz14 napisał/a:
@up
To zadzwoń do taty to wszystkiego się dowiesz
Posłuchałem rady i dzwoniłem do twego taty, ale chyba miał penisa w ryju, bo słychać było tylko jakieś mlaskanie. Widać dalej siedzi na komendzie.
Powinien zacząć się wydzierać, wzorem pojebanych hamburgerów: "It's a prank! It's a prank!"
Może by go puścili
Może by go puścili
A po prawej widac mysz, która też chce pomóc, ale nie może zejśc z balkonu.
Dobry material, browar sie nalezy i daje do myslenia, szczegolnie dla pań.
Wiem, że to będzie offtopic, ale właśnie postawiłem setne piwo dla tego materiału
W Polsce mieliby problemy za zaniesienie sprawcy do komendy.
Brawo na stojąco
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów