📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
M883 napisał/a:
Paradoksalnie, lepiej jest wpuścić wodę do chałupy przy takim potężnym nurcie. Ciśnienie napierające na puste ściany zdmuchnęłoby ten domek w minutę.
Woda zapierdala Ci tak, że napiera na każdą przeszkodę jaką napotka i tu nie ma znaczenia czy tę wodę masz w środku czy nie.
Ja myślę, że musi sobie przeczytać Syzyfowe Prace...
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
To słynne afrykańskie IQ...
Wiesz co...
Tak w sumie to obstawialbym, ze ma jakąś prymitywna, przeciekająca zaporę, ktorej nie widać ze wzgledu na kąt nagrania etc....a to tak mocno zabawnie wyglada w kontraście do twojego i pokrewnych komentarzy. Jako rasista nie będę sie z ciebie śmiał, bo rozumiem idee ale jednak trochę mi za ciebie wstyd bo zakładam, ze jesteś biały....
Normalnie zwierzętom odpierdala w takich sytuacjach, a tu taka niespodzianka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów