18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Gwintowanie luf w broni
d................1 • 2013-01-27, 18:05
Jak wyglada urządzenie do gwintowania luf w broni, calkiem skomplikowane ustrojstwo

i w realu:
Zgłoś
spartan 2013-01-28, 16:30 5
skomplikowane to jest dopiero to cacko...

Zgłoś
okrzej 2013-01-28, 16:59 2
@cherry007

Ziomuś nie propsuj, tylko piwko postaw speedster'owi .
Zgłoś
pocominick 2013-01-28, 17:09 1
Niestety rusznikarz to coraz mniej popularna praca. Ci obecni nie przyjmują do terminów(trzeba terminować przez 5 lat, a następnie zdać egzamin rzemieślniczy) z powodu braku roboty do wykonania. Nie ma broni, nie ma pracy, zawód nie potrzebny. Żałuję tego że żyję w państwie lewicowym, gdzie osoby które mają pasje związane z bronią i chcące z nią pracować są gnojone na samym starcie przez rząd, który wie co jest dla mnie lepsze.
Zgłoś
tigerqaz 2013-01-28, 17:25

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
nadol 2013-01-28, 21:11
Kurwa doszedlem do filmikow co ogladam wczoraj... co ja teraz bede robil?
Zgłoś
l................e 2013-01-28, 21:50
nadol napisał/a:

Kurwa doszedlem do filmikow co ogladam wczoraj... co ja teraz bede robil?

Przejrzyj poczekalnię, klopa, harda
Zgłoś
c................r 2013-01-28, 23:45
@Spartan
Aaa tam... pierdolisz, to tylko frezareczka (lub centrum obróbcze) 5-osiowa, nic specjalnego (przynajmniej dla mnie )
Zgłoś
G................n 2013-01-29, 2:32
Lufy w broni palnej najczęściej się kuje, tak to wycinać mogą w wiatrówkach.
Zgłoś
N0control 2013-01-30, 0:28
A od kiedy toczenie nie jest obróbką skrawaniem? Bosze ale eksperci tu piszę. Lufę możesz gwintować na zwykłej tokarce problemem może być tylko jej długość. Wtedy trzeba zmienić maszynę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów