18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Gymkhana
o................9 • 2013-02-01, 1:09
Reklama Subaru BRZ

Na dobrą sprawę można przewinąć do 1'12, ale żeby skumać o co chodzi to trzeba od początku obejrzeć
Zgłoś
dartas 2013-02-01, 12:34 2
Pantofel jebany
Zgłoś
Irasmatick 2013-02-01, 12:45
Subaru to Subaru... 4 drzwi, złote fele, duży spojler i 4WD,jednym słowem starsze Imprezy a nie jakiś tam ponaciągany Hyundai!

Dzień bez porządnego pierdolnięcia głową (sąsiada) w bramę wjazdową (też sąsiada) jest dniem straconym (chyba, że dla sąsiada)
Zgłoś
saikomiki 2013-02-01, 12:45
fake, na chuj komu podczas spania zapalone lampki nocne...
Zgłoś
Doomik 2013-02-01, 12:47 1
no dobra, może jestem polaczkiem, cebulaczkiem, i na taką furę nigdy mnie stać nie będzie, więc muszę ponarzekać! A więc - kto normalny jeździ w kasku rano po mleko?!

Koniec narzekania
Zgłoś
max_well 2013-02-01, 12:49 2
w jednej reklamie więcej efektów specjalnych niż w polskich filmach akcji
Zgłoś
cojestt 2013-02-01, 12:49 2
Dał mu na zimnym, łysy pisiorowaty bogol
Zgłoś
nitrox89 2013-02-01, 13:15 11
max_well, pierdolisz

Zgłoś
mayhem86 2013-02-01, 14:12 2
Dalszy ciąg filmiku, jeżeli sytuacja miałaby miejsce w Polsce:

Koleś nalewa mleka. Nagle słychać pukanie do drzwi. Przyjeżdża Policja z kompletem zdjęć z fotoradarów zamontowanych na okolicznych drogach, na wyrobisku i u rolnika w oborze . Subaru sprzedane za mandaty. Budżet załatany. Rostowski zadowolony.

ewentualnie tak:
Koleś wyjeżdża z podwórka. Kończy mu się waha... śniadanko bez mleczka.
Zgłoś
Je3anyPrzystojny 2013-02-01, 15:19
Jakiś pantofelek jedzie po mleko bo zabrakło go do śniadanka dla kochanej żonki Przy czym brudzi i rysuję furę za pół melona, ale ma niezłą frajdę. Tyle w tym filmiku, trololo.
Zgłoś
raf-ret 2013-02-01, 16:13
tia zawsze jadę po mleko w kasku i ktoś stawia je zawsze na środku placu aby się zepsuło
Zgłoś
Coby 2013-02-01, 17:12
nerfy napisał/a:

Przecież do jest identyczne jak gt86 o.O

Bo to "wspólny" model subaru i toyoty
Zgłoś
coopra 2013-02-01, 17:58
Piękne, nowoczesne... Ale to starsze subaru-sedan WRX sedan... Tylko jedna Impreza ma duszę
Zgłoś
mazin 2013-02-01, 19:43
No właśnie, właściciele subarynek. Ja tam co weekend jadę do tesco i kupuję dziesięć kartonów mleka, które bez problemu mieszczą się w bagażniku mojego evo. Jak ukochana nie wypije dziesięciu litrów przez tydzień, to resztę stawiamy na kwaśne, świniaki bardzo lubią. A kartony świetnie się palą w piecu węglowym, a jakie fajne znaki dymne można nimi dawać!
Zgłoś
Dziedziu6 2013-02-03, 1:02
@mazin już sie tak nie podniecaj bo Mitsubishi sie skończyło wraz z Lancerem IX szkoda bo sam jeżdże Eclipsem co do subaru to byłem bardzo zainteresowany BRZ i Toyotą gt86 byłem pewny że to będą zajebiste auta ale ten widok w 1'12" wpędził mnie w wątpliwości ;/ nie łaska robić normalne stacyjki na kluczyki tylko te zjebane przyciski start/stop ? ;/ coś czuje że bedzie w tych autach cała masa spierdolonej elektroniki ;/ eeeh jebać nowe auta lepiej dorwać jakiegoś klasyka
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów