📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja też tak sądziłem, że dziurka jest z przodu. Dopiero, gdy zostałem podpięty do neta i zacząłem zgłębiać temat, to byłem nieco zaskoczony, a nawet i zniesmaczony jako dzieciak. Jakieś takie pomarszczone i od dołu, haha... Wszystko się zmienia z biegiem czasu.
moja ostatnia przemowa do Twojego pustego łba - idź się targnij
Wybacz ale to nie ja mam w profilu zaznaczone, że jestem kobietą a piszę o sobie jako mężczyźnie.
Mysz_Kamiki napisał/a:
dałem
jakub2503 napisał/a:
@Rybsonix
Stary, 5 dni na sadisticu a taki z ciebie znawca
na moj wiek spojrzales ze nazywaszm nie stary? sadistic ogladalem jak ty jeszcze nie wiedziales co to internety wiec lamusy dupa cicho pajacu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów