📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po obejrzeniu wszystko mnie boli . Pamietam , jak dobre 10 lat temu zbieralem vhsy deskowe , i te wszystkie krotkie wstawki o wypadkach . I powiem wam , przez te 10 lat nic sie nie zmienilo - te wypadki dalej sa bolesne w ogladaniu hehe
kurwa, zawodowi skejterzy jeżdżą w kasku i w pełnym komplecie ochraniaczy, a tym lamusom wydaje się, że są kurwa najlepsi i kask jest im iepotrzebny
Nie chciałbym krytykować tego sportu, ale ludzie chcący coś osiągnąć powinni nie oglądać takich filmików. Troszkę to odpychające
karas1989 napisał/a:
nie ma lepszego widoku niż gimbus łamiący się na desce... piwo leci
Czemu od razu gimbusy?
Wypadki PROsó zdarzają się rzadko. Mimo to na większe wysokości kask powinien być.
Pisałem już gdzieś kiedyś że kocham patrzeć jak się te ludki wypierdalają jak by jeszcze sypiące się zęby częściej może ci goście mają ciekawsze życie ode mnie ale pierdole przed kompem tylko dupsko mnie boli czasami xP
Dlatego wole szachy...
założy taki pedalska czapeczkę zamiast kasku i się potem dziwi dlaczego go łeb napierdala.
żałosne
żałosne
może kaski jakieś... tak sobie pomyślałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów