Dzisiaj rano moja dziewczyna się na mnie obraziła. Powiedziałem tylko że dzisiaj nie musi się malować, bo jest Halloween
Tak, naprawdę mam dziewczynę...
Tak, naprawdę mam dziewczynę...
To "wolał bym mieć" oznacza że nie masz partnera w swoim życiu, prawda? inaczej byś napisał "ja przynajmniej mam chłopaka" czy coś w tym stylu. Cóż kto wybrzydza ten nie rucha, więc jak masz ciśnienie to rozumiem że nawet przy tych fociach fapkujesz.@kolborano wolał bym mieć taką dziewczynę jak któraś z tych zdjęć niż walić tak jak ty do końca twojego marnego życia i prosić innych ludzi o zdjęcia piersi ich dziewczyn. pozdrawiam
To "wolał bym mieć" oznacza że nie masz partnera w swoim życiu, prawda? inaczej byś napisał "ja przynajmniej mam chłopaka" czy coś w tym stylu. Cóż kto wybrzydza ten nie rucha, więc jak masz ciśnienie to rozumiem że nawet przy tych fociach fapkujesz.
Wracając do tematu... chuj w to, że masz dziewczynę, ale na bank jej tak nie powiedziałeś cipko.
Chuj mnie to boli czy wierzysz że jej tak powiedziałem czy nie. Nie będe się tłumaczył przed Tobą na sadisticu.
Przez Was trafiłem na jakiś mitrzów...
mistrzowie.org/559862/