Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O, widzę, że odezwał się jeden z tych zerojedynkowych imbecyli, którzy sądzą, że jeśli ktoś gardzi pedalskim SOAD, to musi słuchać disco polo i nie ma innej opcji.
nie e, fchuju mam czego tam słuchasz, nie znasz się na muzyce i tyle. Zagraj, zaśpiewaj, a nie RAPsy z 5% odsetkiem tam ludzi z talentem, do pierdolenia kocopołów
metallica by była ok ale nie system dałna.nie lubię tych żydowskich grajków
Taaa. Zwłaszcza, że oni są ormiańskiego pochodzenie. Nie kompromituj się więcej.
metallica by była ok ale nie system dałna.nie lubię tych żydowskich grajków
to żeś dojebał, to są ormianie.
gówno to mało powiedziane
i ta muza no kurwa dno
Przezajebista instalacja i dopracowana do granic możliwości ty pierdolona cipo.
O, widzę, że odezwał się jeden z tych zerojedynkowych imbecyli, którzy sądzą, że jeśli ktoś gardzi pedalskim SOAD, to musi słuchać disco polo i nie ma innej opcji.
Te debile pokazują swoje fjuty na hardzie pedały zboki to ich muza
gówno to mało powiedziane
i ta muza no kurwa dno
Na dno to ty miałeś pójść po urodzeniu...
Te debile pokazują swoje fjuty na hardzie pedały zboki to ich muza
Jaka jest wg Ciebie prawilna nuta, rycerzu ortalionu?
nie e, fchuju mam czego tam słuchasz, nie znasz się na muzyce i tyle. Zagraj, zaśpiewaj, a nie RAPsy z 5% odsetkiem tam ludzi z talentem, do pierdolenia kocopołów
Muszę się znać na czymś żeby krytykować? No kurwa, szkoda bardzo. Mi też się nie podoba jakieś pedalskie napierdalanie w talerze czy szarpanie za jakieś druty, zero rytmiki, mordy wydzierają tak samo jak martyniuk czy inny rychu tvn peja.
Po prostu my staruchy nie mamy potrzeby krzyczeć i się buntować, albo mówimy "pierdolić" , albo szukamy rozwiązania
Wg mnie, świetne wykonanie
Aż żałuję, że można dać tylko jedno piwo, bo typo zasłużył na skrzynkę...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów