📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
chcial bym jeszce jeden film z nim zobaczyc, ale tym razem na HARDach
arozpl12, jakbym był kierowcą to miałbyś odciśnięty znak nike`a na czole po około 5 sekundach i z 3 wybite zęby choć pewnie mleczaki ci jeszcze nie wypadły to mała strata ; )
@up
Wielbiciel demotywatorów.
Pawel007 napisał/a:
jedzie człowiek z roboty zmeczony szybciej do domu jeść sie chce, a tu jakaś pala zatrzymuje autobus bo na żarty mu sie zebrało. Do nauki!
Spoko takie młode dresiki w przyszłości czeka najgorsza ciężka praca fizyczna.
W Polsce by sie nikt nie zatrzymał... no chyba, że sie nigdy nie zatrzymują jak ja łapą wymachuję, bo mam zakapiorski ryj O.o
z tego co ja tu widze to same narzekacze tutaj sa!! stare chłopy....jak wy byscie byli na ich miejscu i ich wieku to sami byscie sie jebali z tego "żartu" wiec nie wkurwiac mnie!
Raczej gówniarze za bardzo "dojrzali" jak na swój wiek.
A ja gdybym mógł, to poszedłbym z tym kolesiem na piwo.
SatanBaby napisał/a:
@up
Pani z gimnazjum widzę? Nie uczyli jeszcze co to jest ironia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów