Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemców nie żałuję. Bardzo im kurwa dobrze.
Niestety nasze safandulstwo doprowadzi do tego samego.
Pierwsza ekipa, która do szkiełka pierdoliła: "ani jednego nielegalnego migranta". Wpuszczała po 100 tyś dziennie, dziennie kurwa. Jakoś przez ostatnie lata pociemniało na ulicach. A obecna ekipa już nawet nie ukrywa się z tym, że chętnie przyjmuje przydział.
Polskojęzyczna hołota głosuje na tych samych skompromitowanych ludzi od ponad 30 lat. Więc szkoda prądu na nerwy...
No nic, bogaci się skryją w swoich enklawach, a najbiedniejsi jak zawsze poniosą konsekwencje swojej głupoty.
Tych też mi nie szkoda
Pierwsza ekipa, która do szkiełka pierdoliła: "ani jednego nielegalnego migranta". Wpuszczała po 100 tyś dziennie, dziennie kurwa. Jakoś przez ostatnie lata pociemniało na ulicach. A obecna ekipa już nawet nie ukrywa się z tym, że chętnie przyjmuje przydział.
Polskojęzyczna hołota głosuje na tych samych skompromitowanych ludzi od ponad 30 lat. Więc szkoda prądu na nerwy...
No nic, bogaci się skryją w swoich enklawach, a najbiedniejsi jak zawsze poniosą konsekwencje swojej głupoty.
Kurwa, czy któraś oferma potwierdzi te rewelacje, nie na podstawie artykułu z onetu "gdzie anonimowy urzędnik mówił"? Czy bedzie jak z podsłuchami pegasusa, ze pierdolili wszyscy jacy to nielegalnie podsłuchiwani a bodnar w wywiadzie mowi że kurwa wszystko było legit za zgodą sądu :DDD
pis wydało setki tysięcy wiz i to jest kurwa udowodnione, ale pisowcy skurwieńcy nie uwierzą w żadne fakty, bo to by zryło im psychę i wyjebało blue screena. Tylko dlatego ich nie widzisz masowo na naszych ulicach, bo jesteśmy biedni i woleli spierdolić np do Hamburga.
Murzynów, nie pisowców.
aczkolwiek pisiwcy też spierdalają, coraz ich mniej ze skróconym do 1 literki nazwiskiem i oby trend się utrzymał.
Gdzie to jest udowodnione? W wyborczej ? Bo w sadze to udowodnili tylko 256sztuk
100 tyś dziennie,
ty ŚŚŚ oncuw???
Niestety nasze safandulstwo doprowadzi do tego samego.
To, że poniosą konsekwencje swojej głupoty to ok, ale dlaczego ja mam ponosić konsekwencje ich głupoty?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów