📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę, wyjeżdżam do USA i będę się ogłaszał jako przybysz z innej planety, który zbiera chętnych do wyjazdu na inną planetę, gdzie będą żyć dłużej i w lepszym zdrowiu niż na Ziemi. Bilet kosztuje 10.000 dolców, ale ci, co dadzą więcej będą mieli pierwszeństwo. Myślę, że po jakichś 6 miesiącach nie wiedziałbym co robić z kasą.
bitch please, powiedz to w jakims barze, nie warto tracic kasy na ogloszenia xd
P@N K@C napisał/a:
jedyny komentarz: ja pierdolę.
ejjj przecież jest więcej komentarzy!
HiHtitmamnan napisał/a:
jest tutaj chociaż jedna osoba która znajdzie konkretne wytłumaczenie dlaczego ona to robi?
Archiwum X
kosiarka z funkcja mielenia trawy ,rozdrabnia liscie . gdyby miala kosz to nawet by pozamiatala
no co..? liście czasami też trzeba przycinać. zwłaszcza na jesień gdy jest ich na ziemi najwięcej - mnie też wkurwiają
pewnie ktos jej powiedzial ze kosiarka mozna zbierac liscie, bo mozna, tylko trzeba miec jeszcze podczepiony do kosiarki ten maly kontenerek, gdzie skladuja sie liscie ;p
Jak oni indian dali rade wybić to ja nie wiem...
Jak byłem mały i do babci przyjechała jej jakaś siostra cioteczna czy kuzynka mniejsza o to, dała mi i brejdakowi(brat rodzony*) jednego snickersa i powiedziała:
-... a tutaj macie takie coś na kanapki z rana, to się kroi w bardzo cienkie plasterki które nakłada się na posmarowany masłem chleb.
TO było mocne.
-... a tutaj macie takie coś na kanapki z rana, to się kroi w bardzo cienkie plasterki które nakłada się na posmarowany masłem chleb.
TO było mocne.
parę lat temu byłem tam widziałem i potwierdzam. Amerykanie to ogólnie kretyni.
Haha, dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów