Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
do omijania w takich sytuacjach jest ASR ,a tak wygląda test łosia , tylko łada jest poza klasyfikacją
Teraz to żeś dopierdolił...
ASR - Acceleration slip regulation - zapobiega poślizgowi przy ruszaniu (przyspieszaniu)
To nie hamulce, tylko prędkość.... i suma głupoty prowadzącego ten peleton (po chuj stanął na pasach?)
Miał czerwone to się zatrzymał.
do omijania w takich sytuacjach jest ASR ,a tak wygląda test łosia , tylko łada jest poza klasyfikacją
Żeby wulgarnie nie określać poziomu Twojej inteligencji - napiszę Ci tylko, że pojebie nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
Żeby wulgarnie nie określać poziomu Twojej inteligencji - napiszę Ci tylko, że pojebie nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
Już tak po chłopaku nie jedzcie znafcy. Pojebał mu się ASR z ABS i ESP.
Nie hamują...
To nie hamulce, tylko prędkość.... i suma głupoty prowadzącego ten peleton (po chuj stanął na pasach?) i tego co popierdalał ładą. Wyhamować w tej sytuacji mało kto miał szanse....
przy tej szybkości, mogła go zatrzymać tylko kotwica. hamulce w tej Ładzie są dobre, bo ostatnie 25m leciał w poślizgu. to kierowca miał niesprawny mózg...
To nie hamulce, tylko prędkość.... i suma głupoty prowadzącego ten peleton (po chuj stanął na pasach?) i tego co popierdalał ładą. Wyhamować w tej sytuacji mało kto miał szanse....
Stanął bo było czerwone. Daltoniści są wśród nas
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów