18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dżonyłojlker 2022-12-09, 11:43
assoholicxx napisał/a:

Na takich skurwysynów wybudowałbym wielki młynek do mięsa

Żyłki do interesów to ty nie masz za grosz. Na bank znaleźliby się chętni. Myślę, że nie jeden stary bogaty Austriak, chciałby sobie kupić takiego gówniaka.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
paniczmax 2022-12-09, 11:59 1
HenrykS. napisał/a:

łki do interesów to ty nie masz za grosz. Na bank znaleźliby się chętni. Myślę, że nie jeden stary bogaty Austriak, chciałby sobie kupić takiego gówniaka.

nie jeden młody nawet z Polski mający chore dziecko wymagające nagłego przeszczepu czy to serca czy wątroby kupiło by takiego dzieciaka na części wszak dostać takie organy z wypadku graniczy z cudem
Zgłoś
jestemza 2022-12-09, 12:28 1
Sadol wchodzi od lat ale te filmy z dzieciakami, dla mnie sa za mocne. Oby odjebal tych typow jakis inny gang
Zgłoś
BambiPMT 2022-12-09, 12:59 3
intermag napisał/a:

Kurwa w Pakistanie takich niusów szukacie a za wschodnia granicą to całkiem normalne

Jest mała różnica. Nikt za 70k dzieciaka na części jienoupi albo do burdelu bo się nie opłaca. Z Ukrainy szarpali bogaci z zachodu i zapewniali im dostatnie życie.
A te brudasy dzieciaki za parę złotych oddają/kradną.
Takiego gnoja tylko na pal nabić. Niech se zdycha. Ale najpierw kijoterapia przez rodziny dzieci (wiadomo, zażyłość sprawi że będą się przykładać do napierdalania) oczywiście ktoś rozsądny dyryguje wszystkim żeby ścierwo za szybko nie zmarło. Najpierw miażdżenie np. jak, później wszystkie stawy poprzetracać. Zajebać w żyłę trochę opioidów żeby nie zmarł na zawał z bólu.
Zgłoś
PsikutaBezS 2022-12-09, 13:35 2
A w Indiach specjalnie okaleczają dzieci żeby mogły skuteczniej żebrać. I co się Dziwisz ?
Zgłoś
czarnyMat 2022-12-09, 15:05 3
To jest kurwa przykre jak się ogląda takie filmy i czuje się bezradność. Jestem ojcem i i ten obraz jest straszniejszy niz inne filmy na hardzie. Nie ma w ludziach człowieczeństwa.
Zgłoś
Draxiu 2022-12-09, 15:29
Kazdy Gwalt na dziecku. Kazde sprzedanie dziecka pedofilom albo dla zabicia na organy. Zabicie dziecka = Kula w lep oprawcy.

Zgłszam sie do wykonania wyroku.
Zgłoś
Polak1988 2022-12-09, 18:25 10
Neonówka napisał/a:

Masz rację, w Rosji to downów, takich jak ty, można na bazarku kupić.

oho,jakiś niechciany fakt na temat ukrainy i już psy szczekają.Pewnie jak słyszysz o Wołuniu to mówisz,że to wina Polaków?Ha tfu na takich antypolskich propagandzistów! Jebać jednym i drugich!
Zgłoś
Frank_Lopez 2022-12-09, 22:22 1
intermag napisał/a:

Kurwa w Pakistanie takich niusów szukacie a za wschodnia granicą to całkiem normalne

Coś ci się pomieszało. Ukraina to żadna zagranica tylko część składowa Polin od morza do morza.
Zgłoś
LizTruss 2022-12-09, 22:51 2
Bambrych napisał/a:

Jest mała różnica. Nikt za 70k dzieciaka na części jienoupi albo do burdelu bo się nie opłaca. Z Ukrainy szarpali bogaci z zachodu i zapewniali im dostatnie życie.
A te brudasy dzieciaki za parę złotych oddają/kradną.
Takiego gnoja tylko na pal nabić. Niech se zdycha. Ale najpierw kijoterapia przez rodziny dzieci (wiadomo, zażyłość sprawi że będą się przykładać do napierdalania) oczywiście ktoś rozsądny dyryguje wszystkim żeby ścierwo za szybko nie zmarło. Najpierw miażdżenie np. jak, później wszystkie stawy poprzetracać. Zajebać w żyłę trochę opioidów żeby nie zmarł na zawał z bólu.

Bredzisz... chyba nie wiesz za ile sprzedaje się narządy. Bogaci ludzie to opłacają decydentów i dostają się na szczyt list adopcyjnych jesli chca dziecko lub opłacają surogatki. Jesli potrzebuja ratować swoje dziecko - wtedy kupuja dziecko na ukrainie na części. Handel dziecmy na ukrainie trwal od lat i dla nikogo to nie była tajemnica.
Zgłoś
marcino_zly 2022-12-10, 2:21
intermag napisał/a:

Poczytaj trochę więcej na ten temat.
Lepsze to niż aborcje huhu
Zgłoś
Starger 2022-12-10, 3:51
Kurwa aż mi tchu brakło. Ja pierdole nie mogę takich rzeczy oglądać
Zgłoś
PsikutaBezS 2022-12-10, 6:00
Zgłoś
kbhit 2022-12-10, 9:13
Lepiej sprzedać niż zabijać jak w US lub Polsce.
Zgłoś
t................e 2022-12-10, 13:56
intermag napisał/a:

Kurwa za wschodnią granicą szukacie, a u nas to chleb powszedni.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów