📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
whoever85 napisał/a:
ja juz widzialem szósty odcinek na torrentach
Pierdolisz za przeproszeniem .
snik0 napisał/a:
No właśnie kurwa nie ze wczorajszego więc mnie nie rób w ciula bo cię obserwuje
Dlatego napisałem zapewne, bo sam nie miałem czasu go obejrzeć
Przepraszam, że pytam, ale co to za aktor, w jakim serialu gra i co znaczy "madafaka" ?
a napisy do se06e04 od wczoraj cały czas 99%
To z s06e05, który w TV w USA będzie w niedzielę. W internetach jest już teraz.
na jakim programie tv można to oglądać po polsku?
Cytat:
a napisy do se06e04 od wczoraj cały czas 99%
Ściągnij sobie napiprojektem a nie z grupyhatak, na napiprojekcie już są napisy (od kogoś innego)
Cytat:
na jakim programie tv można to oglądać po polsku?
kiedyś bodajże na Comedy Central po 23 leciało z lektorem ale ten sezon to w Polsce raczej będzie za około rok :g
Cytat:
Przepraszam, że pytam, ale co to za aktor, w jakim serialu gra i co znaczy "madafaka" ?
Nie wiem czy lecisz w chuja, czy na serio, ale serial to Californication a aktor to David Duchovny (obejrzyj pierwszy odcinek pierwszej serii to się wciągniesz do całości ) a madafaka (eng. motherfucker) - rożnie to tłumaczą dosłownie to matkojebca a spotkałem się z tłumaczeniami: skurwiel, skurwysyn, a od lektorów: debil, idiota, etc ;g
A teraz prośba ode mnie, zarzuć ktoś linkiem na torrenta do s06e05 bo z ja mam pecha i znalazłem tylko takie co jakieś hasło potrzeba, a żeby hasło dostać to jakąś ankietę trza robić etc etc...
radzik. napisał/a:
A teraz prośba ode mnie, zarzuć ktoś linkiem na torrenta
Na piratebay kuknij.
pirateproxy.net/torrent/8132842/Californication_S06E05_HDTV_x264-EVOLV...
bierzcie i jedzcie z niego wszyscy
bierzcie i jedzcie z niego wszyscy
eztv.it/ Tu wszystkie odciinki torrent
napisy24.pl Napisy do najnowszych odcinkow.
iitv.info/californication/ - Online
napisy24.pl Napisy do najnowszych odcinkow.
iitv.info/californication/ - Online
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów