gdybyśmy w Polsce mieli zapasy w programie nauczania na lekcji wf to solówy wyglądały by ciekawiej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bialas przegral tylko dlatego ze nie wykorzystywal swoich umiejetnosci w parterze tylko pchal sie do stojki gdzie czarny mial przewage, to tak jakby pudzian w stojce walczyl tylko i wylacznie ...
Koleś w 1:54 mówi "bo cie pierdolnę kurwa synek"
skończyli już? bo spać mi się chce
znacie jakieś strony z amatorskimi solówami?
kuksik napisał/a:
Gruby by ich zamordował.
"zamordował"? Pfff przecież widać, że on stoi i czeka jak sęp, na tego który pierwszy padnie, co Ty myślisz, że on się od powietrza tak rozciągnął?
za dużo łażenia, za dużo kręcenia kalkulatorem i za dużo pizd zasłaniających walkę, ale i tak warto było obejrzeć. gratz
Nieważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz!
3:07
"gdybyśmy w Polsce mieli zapasy w programie nauczania na lekcji wf to solówy wyglądały by ciekawiej"
A na co nasi chłopcy mieliby się tak gibać ?
w oryginalnym tytule filmiku pisało że ten w afro boks trenuje
"gdybyśmy w Polsce mieli zapasy w programie nauczania na lekcji wf to solówy wyglądały by ciekawiej"
lukas3142 napisał/a:
mogli byśmy oglądać ciekawe obalenia itp. , a poza tym gdyby typ drugiemu typowi założył suplexa na asfalcie to byłby materiał na harda"gdybyśmy w Polsce mieli zapasy w programie nauczania na lekcji wf to solówy wyglądały by ciekawiej"
do 3;25 i od 3;27 nudne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów