Wykurwistość!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
Zmarnowałem przez Ciebie 4 minuty życia...
Tak trudno wyłączyć po minucie skoro się nie podoba? I już masz 3 minuty życia więcej na walnie konia
tak się składa, że gram na gitarze i śmieszy mnie to jak ktoś macha ręką bez potrzeby 2 razy więcej. Cover jest ok, sam pewnie bym musiał trochę nad tym posiedzieć. Zwyczajnie wypowiedziałem swoje zdanie.
tak się składa, że gram na gitarze i śmieszy mnie to jak ktoś macha ręką bez potrzeby 2 razy więcej. Cover jest ok, sam pewnie bym musiał trochę nad tym posiedzieć. Zwyczajnie wypowiedziałem swoje zdanie.
zamiast tych hujowych jingli mogłyby być najzwyklejsze klapy:/
Co prawda cover zajebisty, ale ciesz się stary, że nie znasz oryginału bo to Lady Gaga Sraga
ja Panu stawiam piwko, ponieważ coś mu się chciało zrobić zamiast jak to wspomniał kicolek ciągłego walenia konia
Dobry koleś, wpadł na coś jajcarskiego i ciekawego. Z wersją pierwotną nie ma porównania - cover lepszy
A co do coverów beznadziejnych piosenek - Children of Bodom grające oups I did it again znacie?
A co do coverów beznadziejnych piosenek - Children of Bodom grające oups I did it again znacie?
Cytat:
Tak trudno wyłączyć po minucie skoro się nie podoba? I już masz 3 minuty życia więcej na walnie konia
Czekałem do końca z nadzieją, że ktoś wpadnie do tego pokoju i go zadźga/zgwałci/spuści na twarz.... Niestety się kurwa zawiodłem.
Co do walenia konia- hardkorowcu, wytrzymujesz 3 minuty? Ja po 30 sekundach zasypiam z kciukiem w buzi...
Evilian napisał/a:
Wszystko fajnie, gdyby tylko nauczył się kostkować w obie strony.
Wiesz co to tzw. Downstroke? Wiesz, że jest od kija utworów bazujących na Downstroke'ach, np Master of Puppets?
Zamilcz do k*rwy...
Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé (OFFICIAL COVER) By Bangin Productions czyli trochę 'mocniejsza' wersja tego utworu.
I'm not inflatable.
I umie używać mikrofonu...
Dupa która śpiewa jest zajebista...
I umie używać mikrofonu...
I'm not inflatable.
Źródło tu: muzyka.interia.pl/pop/news/12-latek-spiewa-lady-gaga-sensacja,1478255,50
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów