18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
pozeracz_kotow 2010-03-30, 23:04 13
Cytat:

Zmarnowałem przez Ciebie 4 minuty życia...

Tak trudno wyłączyć po minucie skoro się nie podoba? I już masz 3 minuty życia więcej na walnie konia

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
Evilian 2010-03-30, 23:23
@timmy77
tak się składa, że gram na gitarze i śmieszy mnie to jak ktoś macha ręką bez potrzeby 2 razy więcej. Cover jest ok, sam pewnie bym musiał trochę nad tym posiedzieć. Zwyczajnie wypowiedziałem swoje zdanie.
Zgłoś
totalstupidity 2010-03-30, 23:24
zamiast tych hujowych jingli mogłyby być najzwyklejsze klapy:/
Zgłoś
waho. 2010-03-30, 23:38
Mnie tam się podoba bardziej wersja z żywą perkusją.
Zgłoś
Kov 2010-03-30, 23:46
co za gówno on gra bo na szczęście nie znam?
Zgłoś
timmy77 2010-03-31, 8:56
Co prawda cover zajebisty, ale ciesz się stary, że nie znasz oryginału bo to Lady Gaga Sraga

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Bydlak 2010-03-31, 9:25 1
eh nie ma jak krytykować, że do dupy, beznadzieja, perkusja z syntka itp.
ja Panu stawiam piwko, ponieważ coś mu się chciało zrobić zamiast jak to wspomniał kicolek ciągłego walenia konia
Zgłoś
C................r 2010-03-31, 9:42
Dobry koleś, wpadł na coś jajcarskiego i ciekawego. Z wersją pierwotną nie ma porównania - cover lepszy
A co do coverów beznadziejnych piosenek - Children of Bodom grające oups I did it again znacie?
Zgłoś
pepson 2010-03-31, 11:29
za brak wokalu - PIWO
Zgłoś
Damianbeat 2010-03-31, 16:43
Cytat:

Tak trudno wyłączyć po minucie skoro się nie podoba? I już masz 3 minuty życia więcej na walnie konia

Czekałem do końca z nadzieją, że ktoś wpadnie do tego pokoju i go zadźga/zgwałci/spuści na twarz.... Niestety się kurwa zawiodłem.
Co do walenia konia- hardkorowcu, wytrzymujesz 3 minuty? Ja po 30 sekundach zasypiam z kciukiem w buzi...
Zgłoś
Novik 2010-03-31, 17:14
"kurwa stary znów ten poker face"
Zgłoś
ivan_altavis 2010-03-31, 20:19
Evilian napisał/a:

Wszystko fajnie, gdyby tylko nauczył się kostkować w obie strony.

Wiesz co to tzw. Downstroke? Wiesz, że jest od kija utworów bazujących na Downstroke'ach, np Master of Puppets?

Zamilcz do k*rwy...
Zgłoś
DeMonica 2010-04-19, 1:10
Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé (OFFICIAL COVER) By Bangin Productions czyli trochę 'mocniejsza' wersja tego utworu.

I'm not your type.
I'm not inflatable.
Zgłoś
Believe0852 2010-04-19, 8:15
@Up:

Dupa która śpiewa jest zajebista...

I umie używać mikrofonu...

Drogi nie prowadzą do domu... One są naszym domem!
Zgłoś
DeMonica 2010-05-15, 2:02
Gagi "Poker Face" w wykonaniu dwunastolatka:

Źródło tu: muzyka.interia.pl/pop/news/12-latek-spiewa-lady-gaga-sensacja,1478255,50

I'm not your type.
I'm not inflatable.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów