📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
brak mi słów ...blondynka przy nim to geniusz
tepy koks
On jest zajebisty Nadaje się na rolę w jakimś pojebanym filmie
Lanserski pro elo koks na sterydach, jarający się tym, że przebrał się za rambo oraz jara się swoją cywilną wersją ak-47, która nie posiada opcji "auto"..
Skąd tacy ludzie się biorą ?
Lanserski pro elo koks na sterydach, jarający się tym, że przebrał się za rambo oraz jara się swoją cywilną wersją ak-47, która nie posiada opcji "auto"..
Skąd tacy ludzie się biorą ?
nie no kurwa sami żołnierze tutaj, szkoda tylko że większość z was ma problemy ze wstawaniem o 6 rano.
naucze was jak strzelać.... szkoda że sam złą pozycje miał
skąd ja to wiedziałem że zaraz znajdą sie najlepsi spece i znawcy, od broni, wojska, kulturystyki.. On jest Litwinem o polskich korzeniach i dlatego jego akcent i mały nie dobór słów może być dla was dziwny. Ale nagrajcie jakiś filmik i pokażcie mu jak wy byście sie wypowiadali po litewsku
mas koleś piwo za uśmiech dziecka i za szczelanie pojedyncze a nie serią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów