📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kurwa tylko nie Harlem Szejk jest gorzej niz z Ona tu jest i Ganagbang Style
hehe katarzyna w. i harlem shake od razu w glowie powstal obraz polaczenia tych dwoch pojec
karfi, do chujowosci Ona tu jest i Gangnam Style do Harlem Shake jeszcze baaaaaaaaaaaaaaardzo daleko...
stankry napisał/a:
Raz, że za długie, dwa, że Na Majewskiego nie warto zesrać.
Nikogo to nie bawi tym bardziej, że w chwili obecnej robi z siebie durnia na siłę tylko po to, żeby wrócić na salony.
Powiem ci tak- też za nim nie przepadałem, wkurwiały mnie jego suche żarty, sztuczny śmiech itp. Ale kiedy usłyszałem, czemu nie jest już w tvnie, to mu przyklasnąłem. Co do tego, co napisałeś, że chce wrócić na salony: obejrzałem dwa jakieś jego "vlogi", czy coś takiego i on wręcz się cieszył, że jest niezależny, że w końcu może robić to co chce, bo nie każą mu żartować np. z Kaczyńskiego, bo słupki oglądalności mają się zgadzać.
Ode mnie Szymon ma od tamtej chwili piwko! Mało jest obecnie ludzi, którzy mają swoje zdanie.
Do gazu z tym hujem. Usiłuje zyskać popularność na internetowych "hitach". Żałosne, wypierdalaj z tym do TVN albo PKO.
ogonix napisał/a:
hehe katarzyna w. i harlem shake od razu w glowie powstal obraz polaczenia tych dwoch pojec
wiem co masz na myśli
5:10 najlepszy harlem
ha ha ha Pawlak wymiata
Biedny człowiek. Siedzi w jakiejś piwnicy, całkiem sam... nie ma się czym ogolić. W dodatku ma taką tablicę, jak większość świrów z USA, którzy przewidują apokalipsę. I pewnie wpieprza ciągle pikle.
Masz piwko Szymon,jesteś O.K.
Krystiankupis napisał/a:
Pierdolicie... lubię sobie rano w samochodzie posłuchać "Szymornik" jak jadę do szkoły, beka jest
Chyba do przedszkola...
Po drugie to się zwie Szymorning
Może i jest słaby ale ma przynajmniej dystans do siebie,no i harlem z małpami udany w 100%
Na tvnie dawał jeszcze rade, ale z internetu niech spierdala...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów