📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
okar19 napisał/a:
Nie hejtujcie
jak chcesz aby nie hejtować to nie wrzucaj takiego gówna
więc filmik jest całkowicie do dupy nawet nie chce mi się play nacisnąć i autor tego posta też reprezentuje denny poziom, aż nawet nie chce mi się doczytać któż to taki, więc wszystko w tym poście jest do dupy koniec tematu
zyzyryxy napisał/a:
jak chcesz aby nie hejtować to nie wrzucaj takiego gówna
więc filmik jest całkowicie do dupy nawet nie chce mi się play nacisnąć i autor tego posta też reprezentuje denny poziom, aż nawet nie chce mi się doczytać któż to taki, więc wszystko w tym poście jest do dupy koniec tematu
Ja pierdole : /
Widzisz jaki jest tytuł wstawki? Nie podoba się? To omiń to, proste?
Tylko czekac, aż jacyś spadochroniarze nakręcą Harlema. Podejrzewam że to kwestia czasu.
zyzyryxy: Pisze to gościu który ma 0 tematów
zyzyryxy: Pisze to gościu który ma 0 tematów
stary, zeby to był jeden film na 1000, to bym przescrollował w dol... ale TAKICH SAMYCH tematów (z ta zjebana piosenka oczywiscie) jest tutaj od zajebania, wszystko przez ferie gimbusow, takze oszczędź nas i skończ
Filmik o cztery i pół minuty za długi.
Gość wrzucił jeden filmik z Harlem shake i teraz dzień w dzień banda gimbusów dodaje różne wersje tego gówna
Wypierdalać z chujowymi komentarzami. Zaśmiecacie tylko miejsce na kolejne Harlem Shake
ps. pierdolcie sie hejtowskie dziwki
ps. pierdolcie sie hejtowskie dziwki
"Akcja" od 04:27.
troche inna wersja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów