czekam na fachowe wypowiedzi, szczególnie jedną
czekam na fachowe wypowiedzi, szczególnie jedną
i mimo wieku ma prawo szczycic sie lepszymi wlasnosciami jezdnymi(nie mylic z osiagami-chodzi o prowadzenie a nie o przyspieszenie) niz wiekszosc dzisiejszych miejskich aut. nie kazdego stac na fure od tatusia za 50 kawalkow a sa tacy co piescili swoje furki nie marzac jeszcze o zdawaniu prawa jazdy. malo kto juz na tym portalu zaczynal od "malucha", ktory niezaleznie jak sie prowadzil,ile kosztowal, to dawal wlasnie w warunkach pokazanych na filmiku z parkingu wykurwisty ogrom zabawy. Wtedy bylem nieco innym niz dzisiejsi "gimbusem" i marzac o prawku wywijalem takie wlasnie baczki gdzies w kolo wioski;] ehhh kurwa tez kocham komputery ale nigdy need for speed nie bedzie lepszy chocby od takiego czegosc. Dobranoc
o Boże, kolejny normalny człowiek, już myślałem że jakiś dziwny jestem dobrze że jest nas więcej, myślałem że upośledzeni mnie zjedzą
sam żeś jest upośledzony, jak masz problemy i nie możesz znieść krytyki to trzeba było na yt wrzucić filmik i wyłączyć komentarze...
Grupą B to oni nie jeżdżą, ale kto zabrania im pobawić się nieraz za własne pieniądze na jakimś pustym placu? Chciałbym zobaczyć tych hejterów i kierowców jednocześnie, w zimie (prawdziwej), z prostym zadaniem przedostana sie z pkt A do pkt B. Ale nie po czarnej (dziurawej) odśniezonej drodze, tylko tam gdzie jest 10% nachylenia z zakret choćby i 45*, na 5 cm ubitego śniegu.
Tymczasem wracam zdobywać umiejetności prowadzenia w NFS.
widać że dysponujesz konkretną wiedzą. podglądałeś rodziców?
SQT ma rację, zostałeś objechany za poprzedni filmik, teraz w akcie "zemsty" pokazałeś chłopaków z PUZ Drift Team którzy nie mają nic wspólnego z Pabianicami Mospin jest z Włocławka, Hypki ze Środy Wlkp. Małpa z Siedlec a Forrest z Kutna. To najwyższa półka driftu i na bank nawet nie słyszeli o waszym klubiku który fakt faktem posiada szpanerskie BMW za przysłowiowy 1000zł radzę wam więcej ćwiczyć i inwestować w pasje a mniej szpanować po sieci koleś przednionapędowym rodzinnym kombi ma lepsze filmiki od was a nie jest żadnym pasjonatem tylko zwykłym listonoszem z Litwy
może w tym momencie jestem hejterem, ale nienawidzę jak ktoś nie potrafi przyjąć na klatę trochę krytyki i chowa się za plecami profesjonalistów Pzdr
no i co? to ma być porównanie tego co robią ci panowie z tego filmiku do tego co wy robicie? Zauważ, że pod twoim poprzednim filmem nikt się nie odnosił do wyczynów takich jak te w tym filmie, a do twojego z "Team Pabianice". Bo to co jest tutaj to zupełnie inna bajka do waszego, cytuje:
"i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju"
czyli ślizgania się na w chuj wielkim parkingu, bez żadnej wydzielonej trasy, by móc potem zweryfikować manewry, czy się z trasy wypadło itd. Bo tak poślizgać się na śniegu może praktycznie każdy ale żeby zmieścić się na trasie, przejechać ją optymalnie już nie.
Także przyrównywanie tego filmiku do poprzedniego, to jak pisałem inna bajka. Myślę, że gdybyś się tak nie spinał w poprzednim temacie, np:
wszyscy najmądrzejsi, którzy krytykują ten film: czekam na wasze filmiki z tym co potraficie. umiecie chociaz filmik zmontować? no! czekam najłatwiej usiąść przed kompem i krytykować a jak przychodzi co do czego to sie okazuje że macie dwie lewe ręce co za naród
to ludzie uznaliby to za zwykłą zabawę na śniegu bo sorry, ale jak tak wygląda trening to ja taki codziennie w zimie odpierdalam
Film opowiada wzruszajaca historie BMki urodzonej w '95 z uposledzeniem glownego ukladu kierowniczego, ktora chcialaby osiagnac tyle, ile rasowe BMKi, ale brak jej wszystkiego co potrzebne do tego.
To wzruszająca historia.
Niczym ta.
>>> Source
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów