Facet dostaje zdjęcie USG i powoli zaczyna do niego docierać co tak naprawdę się na nim znajduje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Facet dostaje zdjęcie USG i powoli zaczyna do niego docierać co tak naprawdę się na nim znajduje.
Z początku widać że nie był zadowolony później udaje że jest szczęśliwy a w domu pewnie jej wpierdolił
Ja bym się tak nie cieszył
Pojebany jakiś, trzeba będzie kobitę 3 razy ze schodów zrzucić.
W stanach 6-7k$ zarabia nawet zwykly robol, i utrzymanie nawet trójki dzieci nie jest problemem. U nas niezbędna jest pomoc państwa dla wielodzietnych rodzin. Ciesze sie ze PiS cos robi w tym kierunku.
"Why is that bad?"
Wieści o trojaczkach są złe. Ciąże wieloracze mają znacznie większe ryzyko powikłań, zgonu wewnątrzmacicznego, wcześniactwa i związanych z tym komplikacji.
Wieści o trojaczkach są złe. Ciąże wieloracze mają znacznie większe ryzyko powikłań, zgonu wewnątrzmacicznego, wcześniactwa i związanych z tym komplikacji.
1500+ za jednym spustem. Dobry buhaj z niego.
Życie w USA nie jest usłane różami.
marciniwuc.com/koszty-zycia-w-usa/
-Ernest Hemingway
zielak300 napisał/a:
W stanach 6-7k$ zarabia nawet zwykly robol
Życie w USA nie jest usłane różami.
marciniwuc.com/koszty-zycia-w-usa/
AK1942 napisał/a:
6-7k$ zwykły robol powiadasz !chyba na kwartał ,bo na pewno nie nA miesiąc
Mieszkam w USA i się orientuje. W fabryce 20$ na godzine to mała stawka za którą amerykanin robić nie pójdzie. Daje to okolo 70$k rocznie.
Babcia ze zmiotką w sklepie dostanie minimalną, okolo 12$/h
zielak300 napisał/a:
W stanach 6-7k$ zarabia nawet zwykly robol, i utrzymanie nawet trójki dzieci nie jest problemem. U nas niezbędna jest pomoc państwa dla wielodzietnych rodzin. Ciesze sie ze PiS cos robi w tym kierunku.
Ta, od 3 do 6k $ brutto, + nigdy nie spłacone kredyty + kredyty na studia, żyć nie umierać.
Tu w tej jebanej polandii mam przynajmniej w203 swoje, własne, a nie banku
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Baba ma tylko dwa cycki... do czego podłączą trzecie Jak sadyści do butelki z substytutem mleka
PiS nic nie robi żebyś mógł zarabiać 6-7k $, jedyne co to ceny idą w górę bo na 500+ brakuje...
Mam nadzieje mieć więcej dzieci.
Jak mnie najdzie ochota to sobie zrobię.
Tak, po takich cudach co z żoną robimy w łóżku wmówię jej, że to lubrykant się spienił.
Ale teraz to moja córa jest w "odpowiednim" wieku na rozmnażanie.
I jest w ciąży.
Jak zobaczyłem ten filmik popłakałem się, bo chciałbym, żeby to była moja reakcja.
A tu chuj. Moja księżniczka strzeliła gola z ciapatym.
I tak kurwa, żalę się. Bo to jedyne miejsce gdzie mogę.
Reszta rodziny jest zakurwachwycona. Bo dzidziuś.
A ja jestem w szoku, bo myślałem, że wystarczająco wyedukowałem moją "małą" o tym jak brudasy zdobywają zaufanie, żeby się mnożyć.
A tu TAAAAAKI chuj.
No szkoda.
Tych lat spędzonych na wychowaniu po "mamusinemu".
Następna córka będzie taka jak być powinna.
Zobaczy co się siostrze dostało i posłucha tatusia
A jak nie to trzeba będzie pule genów zmienić, bo wyjdzie na to że po żonie zjebane takie są
Pozdro
Nie dajcie sobie wmówić nigdy, że wychowanie bezstresowe daje dobre efekty dla ludzkiego genomu.
(Patrz Biedroń)
Podaj dalej...
Jak mnie najdzie ochota to sobie zrobię.
Tak, po takich cudach co z żoną robimy w łóżku wmówię jej, że to lubrykant się spienił.
Ale teraz to moja córa jest w "odpowiednim" wieku na rozmnażanie.
I jest w ciąży.
Jak zobaczyłem ten filmik popłakałem się, bo chciałbym, żeby to była moja reakcja.
A tu chuj. Moja księżniczka strzeliła gola z ciapatym.
I tak kurwa, żalę się. Bo to jedyne miejsce gdzie mogę.
Reszta rodziny jest zakurwachwycona. Bo dzidziuś.
A ja jestem w szoku, bo myślałem, że wystarczająco wyedukowałem moją "małą" o tym jak brudasy zdobywają zaufanie, żeby się mnożyć.
A tu TAAAAAKI chuj.
No szkoda.
Tych lat spędzonych na wychowaniu po "mamusinemu".
Następna córka będzie taka jak być powinna.
Zobaczy co się siostrze dostało i posłucha tatusia
A jak nie to trzeba będzie pule genów zmienić, bo wyjdzie na to że po żonie zjebane takie są
Pozdro
Nie dajcie sobie wmówić nigdy, że wychowanie bezstresowe daje dobre efekty dla ludzkiego genomu.
(Patrz Biedroń)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów