📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
fashion-and-charm.blogspot.com/
Jebaniec usunął poprzedniego bloga,ale założył drugiego na którym w komentach nazywa normalnych ludzi slumsami i menelstwem,co za pizda. Jak go kiedyś spotkam to mu nakurwię garści.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Jebaniec usunął poprzedniego bloga,ale założył drugiego na którym w komentach nazywa normalnych ludzi slumsami i menelstwem,co za pizda. Jak go kiedyś spotkam to mu nakurwię garści.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
perfumy firmy Lakyst
Frank Zappa
kurwa, szkoda, że wpierdolu mu nie dali, "w RISERWWD"!!!!!
czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę
I powiedzcie mi może że jeszcze lepiej żeby taka plaga się legła niż żeby ludzie słuchali hip hopu!
Widzę, że sadistic dał już o sobie znać
Cytat z jego blogu:
"Chat tymczasowo usunięty. Myślę, że przemyślicie sobie parę spraw i za kilka dni zmienicie o mnie zdanie. Czytają mnie i oglądają m.in. Weronikax33. Jej mój blog się podoba i liczę się ze zdaniem ekspertów w tej dziedzinie typu Tea, a wy cóż... nie macie bladego pojęcia o czymkolwiek.
Ponadto nie rozumiem dlatego wyzywacie mnie od pedałów. Ludzie, ja jestem całkowicie normalny, tylko bardzo... delikatny. Moja mama chuchała na mnie i dmuchała, więc jestem taki... dziecinny, przyznaje. No ale bez przesady, homoseksualistą NIE jestem! A modą zacząłem interesować się dlatego, że moja mama ciągała mnie po C.H., gdy miałem już 4 lata! Więc sami rozumiecie.
Skąd wy wiecie o moim blogu? Dziś na niego weszło prawie 1000 * osób. Skąd takie nagłe zainteresowanie?!
* Ekhem, pomyliłem się, dokładnie 1091 osób."
Cytat z jego blogu:
"Chat tymczasowo usunięty. Myślę, że przemyślicie sobie parę spraw i za kilka dni zmienicie o mnie zdanie. Czytają mnie i oglądają m.in. Weronikax33. Jej mój blog się podoba i liczę się ze zdaniem ekspertów w tej dziedzinie typu Tea, a wy cóż... nie macie bladego pojęcia o czymkolwiek.
Ponadto nie rozumiem dlatego wyzywacie mnie od pedałów. Ludzie, ja jestem całkowicie normalny, tylko bardzo... delikatny. Moja mama chuchała na mnie i dmuchała, więc jestem taki... dziecinny, przyznaje. No ale bez przesady, homoseksualistą NIE jestem! A modą zacząłem interesować się dlatego, że moja mama ciągała mnie po C.H., gdy miałem już 4 lata! Więc sami rozumiecie.
Skąd wy wiecie o moim blogu? Dziś na niego weszło prawie 1000 * osób. Skąd takie nagłe zainteresowanie?!
* Ekhem, pomyliłem się, dokładnie 1091 osób."
rizerwt:D Podnieca się łebas zachodnim nazewnictwem a pewnie nie wie że to w polsce szyte na maszynach predom łucznik.
niektórym powinni robić testy psychologiczne przed założeniem internetu ...
jasne, nie jest gejem. on po prostu jeszcze o tym nie wie. ale za kilka lat zobaczy, że wyrok, jaki wydało na niego społeczeństwo jest prawidłowy. takich ludzi najlepiej ukamienować. aż przykro się robi, gdy się czyta te pierdoły, które powypisywał.
porządny wpierdol powinien go otrzeźwić.
porządny wpierdol powinien go otrzeźwić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów