📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@vladimir putin w Veyronie to jest hamulec powietrzny wykorzystywany głównie przy dociskaniu tylnej osi przy hamowaniu/zwalnianiu przed zakrętami w Aventado'rze inżynierowie poszli na tyle na przód ,że przy w chodzeniu w zakręty beż wciskania hamulca automatycznie dociska tylnią oś. "
Chuj wiem ,że nie wyraziłem się jasno ale mam nadzieję ,że ktoś pojmie co miałem na myśli.
Chuj wiem ,że nie wyraziłem się jasno ale mam nadzieję ,że ktoś pojmie co miałem na myśli.
Gra w Hot Purszit nauczyło mnie przewidywać z 100% skutecznością wyniki takich pojedynków C:
waga tego bugatti 1990kg + benzyna ponad 2T, (moc 1001km) czyli ~0.5 KM na 1kg
waga aventadora 1575kg + benzyna 1,6T, (moc 700km) czyli ~ 0.43 KM na 1kg
potencjalnie aventador miał szansę, ale te 700koni to dane producenta więc tyle na pewno nie ma, widziałem na YT jak na hamowni zmierzyli lambo murcielago LP-670 czyli wg. producenta 670 koni a okazało się że ma "tylko" 547
waga aventadora 1575kg + benzyna 1,6T, (moc 700km) czyli ~ 0.43 KM na 1kg
potencjalnie aventador miał szansę, ale te 700koni to dane producenta więc tyle na pewno nie ma, widziałem na YT jak na hamowni zmierzyli lambo murcielago LP-670 czyli wg. producenta 670 koni a okazało się że ma "tylko" 547
Oj, wiele bym dał, żeby pojeździć którymkolwiek z nich
ja bym sie nie zdecydował na żaden z nich, kupił bym Nissana GT-R , nowy kosztuje pewnie ćwierć tego co te tutaj a idzie podobnie
@fejzes, co do tych kucy to oni mierza to w ten sposob ze taka moc masz przez strumien powietrza, takie lekkie turbo, na chamowni tego nie masz, tak samo jak w nowych scigaczach, ta sama sztuczka.
ale majac pęgi na nowe lambo zawsze mozesz je zaturbić, koszta spore ale 1200 kucy moze by wycisnal, tylko ze majac veyrona można takze mu dojebać większe ciśnienie, chociaz czy to ma sens...
ale majac pęgi na nowe lambo zawsze mozesz je zaturbić, koszta spore ale 1200 kucy moze by wycisnal, tylko ze majac veyrona można takze mu dojebać większe ciśnienie, chociaz czy to ma sens...
Tylko zauważcie, że Lamborghini Aventador miał niedużą stratę do rywala, a ma uwaga silnik wolnossący. To jest coś niesamowitego by robić wyjebane, jak Łajka w kosmos, silniki w miarę najprostszy sposób. Gdybym miał wybierać to tylko Lamborghini, Bugatti Veyron jest jak zabawka bez wyglądu i nastawiona na 1001 kucy.
A wiecie ile wynosi spalanie Veyron'a przy jego maksymalnej prędkości 407 km/h?!
Nie? To ja powiem! 125 l/ 100 km
Nie? To ja powiem! 125 l/ 100 km
powiem tak fajny film ale bardzo nieaktualny, veyron zostal pobity przez jakies cacko z ameryki-zapomnialem nazwy, i zrobil "sportowa" wersje veyrona ktora nazywa sie veyron supersport 1200KM 431kmh, i ten rekord zostal juz pobity -ale narazie nieoficjalnie przez koenigsegg'a... ;]
..
..
W TG mówili że i tak opony dłużej niż 10-15min nie wytrzymają przy Vmax.
a ja pamiętam jak w TG McLaren w pierwszym momencie zdystansował veyrona, dopiero przy prędkości pow 100 km/h veyron zaczął nadrabiać straty aby ostatecznie wygrać, a tu pogromca McLarena na starcie przegrał z Veyronem, DZIWNE
same brzydale
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów