Snajper z oddziału SWAT strzela przez monitor komputerowy w czoło podejrzanego, który trzyma 2 zakładników w banku na Florydzie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież jest tam komentarz ze wybrali specjalnie .308 bo jest znany z tego że nie rykoszetuje przechodząc przez obiekty
pociski pełnopłaszczowe nie grzybkują tylko przebijają taki monitorek jak masło.
Z założenia pociski z pełnym płaszczem mają mniejszą zdolność rozszerzania się po kontakcie z celem niż pociski z wydrążonym grotem. Chociaż może to być zaletą podczas atakowania celów za osłoną, może to być również wadą, ponieważ kula FMJ może całkowicie przebić cel, prowadząc do mniej poważnych obrażeń i prawdopodobnie nie unieszkodliwiając celu.
w przypadku strzału w głowę przebicie celu jest zaletą a nie wadą
Jestem ciekaw czy nie bylo szansy na rykoszet od tego monitora zdziwko by bylo jakby babka z banku dostala w główke.
Jesteś debilem ? Co najwyżej lekka zmiana trajektorii.
Strzelił koledze nad uchem. W poborze jesień '93 gość za takie coś wylądował w Orzyszu.
pociski pełnopłaszczowe nie grzybkują tylko przebijają taki monitorek jak masło.
Z założenia pociski z pełnym płaszczem mają mniejszą zdolność rozszerzania się po kontakcie z celem niż pociski z wydrążonym grotem. Chociaż może to być zaletą podczas atakowania celów za osłoną, może to być również wadą, ponieważ kula FMJ może całkowicie przebić cel, prowadząc do mniej poważnych obrażeń i prawdopodobnie nie unieszkodliwiając celu.
w przypadku strzału w głowę przebicie celu jest zaletą a nie wadą
Zgadzam się, dodatkowo na nagraniu widać że kula po przejściu przez monitor i głowę typa zostawiła też otwór wlotowy w ścianie
Jesteś debilem ? Co najwyżej lekka zmiana trajektorii.
Spec sie kurwa znalazł , temu napisałem że jestem ciekaw. Naucz sie czytac ogórku
[ Dodano 2024-06-11, 11:16 ]
Przecież jest tam komentarz ze wybrali specjalnie .308 bo jest znany z tego że nie rykoszetuje przechodząc przez obiekty
Nie zwrocilem uwagi , masz racje.
Spec sie kurwa znalazł , temu napisałem że jestem ciekaw. Naucz sie czytac ogórku
Nie zwrocilem uwagi , masz racje.
Specem nie jestem tak samo jak i ty sądząc po bredni jaką napisałeś.
Co najwyżej lekka zmiana trajektorii.
I to pewnie liczona w minutach kątowych, przecież taki monitor to folia i kilka mm plastiku, na tej odległości strzału nie miało to najmniejszego znaczenia.
I to pewnie liczona w minutach kątowych, przecież taki monitor to folia i kilka mm plastiku, na tej odległości strzału nie miało to najmniejszego znaczenia.
Tysz prawda,
Sadysta.
Strzelił koledze nad uchem. W poborze jesień '93 gość za takie coś wylądował w Orzyszu.
Kolega ma coś takiego, jak tłumik zamontowany. Kolega służący za podporę zakrył ucho. Jak nie miał za bardzo jak inaczej się ustawić, to co miał zrobić, żeby oddać precyzyjny strzał?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów