18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
konrad_n 2013-05-08, 20:55
akcja od 5 do 7sek
Zgłoś
KMD 2013-05-08, 21:07
Szkoda mi typa, ja bym się obsrał w locie, jak bym dostał taką piłkę...

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
paner666 2013-05-08, 21:07
No to pałkarz wyeliminował miotacza i zakończył mecz.
Zgłoś
twisternh 2013-05-08, 21:19
dobrze, że mu butów nie ściągneli bo by zmarł
Zgłoś
Fearo 2013-05-08, 21:53
Cytat:

k***a pilki dostal i lezy jak j***na kloda.....

Chyba nigdy nie miales w rece pilki baseballowej. To nie pilka od tenisa ziemnego, ze mieciutka w srodku. Jest twarda jak kamien i 3 razy od niej ciezsza. Nie wspominam juz nawet o tym, ze predkosc takiej odbitej pilki przez palkarza to okolo 160km/h.
Zgłoś
DiesIrae 2013-05-08, 22:14
Trepanacja murowana... no chyba że oczko wypłynęło

You must die I alone am best
Zgłoś
Shinja 2013-05-08, 22:23
siwens84 napisał/a:

Widać że nie miałeś nigdy doczynienia ani z taką piłką ani też z FIZYKĄ...

Prędkość takiej rzuconej piłki to suma prętkości rzuconej piłki i prędkości kija przy spotkaniu z tą piłką .

Poza tym jest cierpienie jest i piwo!!

Co Ty pierdolisz? Przecież piłka leci w kierunku przeciwnym do ruchu kija, później następuje uderzenie i piłka przyjmuje prędkość kija. Nie ma mowy o jakiejkolwiek sumie.
Zgłoś
buuuuuuuu 2013-05-08, 22:25 1
Poczuł pierdolniecie
Zgłoś
patkaax 2013-05-08, 22:40 1
Widziałam to kiedyś na Discovery. Gościu miał złamaną kość policzkową. Sprawdzali z jaką prędkością i z jaką siłą piłka uderzyła w jego twarz. Nie pamiętam ile im tam wyszło ale wiem, że w chuj dużo
Zgłoś
ZeD 2013-05-08, 22:49
Fearo napisał/a:

Chyba nigdy nie miales w rece pilki baseballowej. To nie pilka od tenisa ziemnego, ze mieciutka w srodku. Jest twarda jak kamien i 3 razy od niej ciezsza. Nie wspominam juz nawet o tym, ze predkosc takiej odbitej pilki przez palkarza to okolo 160km/h.

Zgadzam się z kolegą, kiedyś grałem w baseball i uwierzcie że od samego przyjęcia podania piłki na łeb można konkretnego urazu dostać a to była dopiero liga juniorów..
W hameryce w 1 lidze to razy 4 do skilla i do siły
Zgłoś
kondzio1c 2013-05-08, 22:54
Shinja napisał/a:

Co Ty pierdolisz? Przecież piłka leci w kierunku przeciwnym do ruchu kija, później następuje uderzenie i piłka przyjmuje prędkość kija. Nie ma mowy o jakiejkolwiek sumie.

Dokładnie taka piłka waży 226g , średnia prędkość przy wypuszczeniu jej z ręki miotacza wynosi 100 km/h , a przy odbijaniu aż 150 km/h i więcej zależy od siły pałkarza.

Wiem bo się interesuje
Zgłoś
fryc88 2013-05-08, 22:55 2

Tak mi się jakoś przypomniało.

Tutaj efekt RZUCANEJ piłki, a jak ktoś wcześniej wspomniał, ODBITA leci z większą prędkością, więc można sobie jedynie wyobrazić ten ból...

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
rawcio90 2013-05-08, 23:22
kazdy sie teraz trzyma za glowe jakby ich bolala
Zgłoś
marlolo 2013-05-09, 1:12
up patkaax
Widziałam to kiedyś na Discovery. Gościu miał złamaną kość policzkową. Sprawdzali z jaką prędkością i z jaką siłą piłka uderzyła w jego twarz. Nie pamiętam ile im tam wyszło ale wiem, że w ch*j dużo

Nie widziałaś tego na discovery. To jest akcja z wczorajszego meczu, J.A Happ bo tak nazywa się ten nieszczęśnik wyszedł już ze szpital, więc to raczej nie było nic strasznego. Dostał zwolnienie od gry na 15 dni, i dalej jazda bo gra się plus minus 150 meczy w sezonie. Toronto Blue Jays czyli drużyna w której grał z ostatecznie zwyciężyła ten mecz 6-4.
Zgłoś
base 2013-05-09, 1:30
kondzio1c napisał/a:

Dokładnie taka piłka waży 226g , średnia prędkość przy wypuszczeniu jej z ręki miotacza wynosi 100 km/h , a przy odbijaniu aż 150 km/h i więcej zależy od siły pałkarza.

Wiem bo się interesuje

akurat w tej lidze w której oni grają czyli MLB to średnia prędkość rzuconej (szybkiej) piłki to ok. 90 mph. On akurat rzucił fastball z prędkością 91mph.

A to co żeś napisał że 100 km/h to tam, takie piłki rzucają dzieciaki.
100km/h = 62mph.

I nie waży ćwierć kilo a 5 1/4 uncji to prawie 150g.
Trochę się pomyliłeś.

Wiem bo też się interesuję.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów