📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gadajcie co chcecie ale one są piękne. i tak miło się na nie patrzy ze głowa mała
Wyglądają, jakby Ci zaraz wszystkie miały z uśmiechem na ustach zrobić loda, nieważne jak wielki nieudacznikiem byś był, i jeszcze za to podziękować..
AKB48 -.- nie spodziewałem się ich tutaj. Poza tym, to ten teledysk nie jest przyjemny, tylko oczojebny...
Anonymous~ napisał/a:
Założę się, że wszystkie są zarośnięte jak dziki agrest
Oj tam japonki ... hamerykanek bym się bał
Jak ja ich kurwa nienawidzę!
Nie jestem rasistą- nie kolor jest powodem, ale kultura i cały poznany mi do tej pory całokształt ich jebanego jestestwa. Oczywiście nie jestem specjalistą, ani nawet znawcą, jednak żeby znienawidzić trzeba poznać. Przynajmniej do tego stopnia, na który pozwala zdrowy rozsądek.
Nie jestem rasistą- nie kolor jest powodem, ale kultura i cały poznany mi do tej pory całokształt ich jebanego jestestwa. Oczywiście nie jestem specjalistą, ani nawet znawcą, jednak żeby znienawidzić trzeba poznać. Przynajmniej do tego stopnia, na który pozwala zdrowy rozsądek.
przeleciałem cały klip przeskakując o minutę i w każdym momencie leciało to samo! WTF? co za gówno...
Anonymous~ napisał/a:
Założę się, że wszystkie są zarośnięte jak dziki agrest
Kierwa ze śmiechu się aż zakrztusiłem
wszystkie są ładne ale wygrzmociłbym tylko te bez siusiaków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów