Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole!!!
jestem tutaj długo, widziałem wszystko, od odcinanych kończyn po wkładanie cukinii do dupy ale takie akcje powodują u mnie taki żal i smutek jak nic na świecie.
Jak można zabić takie istnienie ?
Przecież takie dziecko nawet w życiu nie pomyślało o nikim negatywnie, a jedyny błąd to taki, że się urodziło w niewłaściwym miejscu i zapewnie czasie.
Ja pierdole no gdzie jest bóg kurwa:(
spokojnie, dzieciak przeżył bez większego uszczerbku. l Klientka też przeżyła a policja chce dla niej aresztu.
sens_ napisał/a:
Nie ma kuźwa kto jest gorszy. I faceci i kobiety dają popalić. Równo, kurwa. Obie strony. Dlatego debatowanie nad tym ma taki sens jak u kurwy stringi. Pojebów nie brakuje. Parę lat temu była sprawa że jakiś wana be policeman zadźgał rodziców swojej eks i ranił dziewczynę w brzuch w 8 miesiącu ciąży. Bo zajebaniec nie chciał zostać tatą. Dziecko urodziło się żywe i zmarło po 2 miesiącach. Użalam się teraz i pierdolę że wszyscy faceci są źli? Nie. Bo nie są.
San.Escobar napisał/a:
Jak się patrzy pannie w pierwszej kolejności na dupę a nie na charakter to nie ma co biadolić, że później obciąga wszystkim kolegom dookoła.
Nie rozumiem. Wychodzi na to, że każdy przystojniak też ma lizać każdą pizdę? Jakoś tak nie mamy. Także babsztylu zamknij już mordę, fakty zostaną faktami. Wiadomo, że i jedna i druga strona dopuszcza się zdrady, problem w tym, że 75% to kobiety i jeszcze kurwa więcej praw chcecie. Jezu jak ja chciałbym żeby równouprawnienie faktycznie miało miejsce.
Przepraszam , że tak powiedziałem.
Yena napisał/a:Xson33333 napisał/a:Yena napisał/a:
Uuuu.... uuuuu.... za kurwienie się zabierasz? No to grubo stulejarzu, widzę że Twój komentarz życia. Masz ból dupy bo za bardzo Ci pojechałam czy zbyt intensywnie bawiłeś się z kolegami? XD
Xson33333 napisał/a:
pokaż cycki lepiej, bo i tak nic błyskotliwego do powiedzenia nie masz
Cóż, ostatnie cycki które widziałeś w życiu i tak zostaną cyckami twojej mamusi.
San.Escobar napisał/a:Yena napisał/a:sens_ napisał/a:
Nie ma kuźwa kto jest gorszy. I faceci i kobiety dają popalić. Równo, kurwa. Obie strony. Dlatego debatowanie nad tym ma taki sens jak u kurwy stringi. Pojebów nie brakuje. Parę lat temu była sprawa że jakiś wana be policeman zadźgał rodziców swojej eks i ranił dziewczynę w brzuch w 8 miesiącu ciąży. Bo zajebaniec nie chciał zostać tatą. Dziecko urodziło się żywe i zmarło po 2 miesiącach. Użalam się teraz i pierdolę że wszyscy faceci są źli? Nie. Bo nie są.
Nie rozumiem. Wychodzi na to, że każdy przystojniak też ma lizać każdą pizdę? Jakoś tak nie mamy. Także babsztylu zamknij już mordę, fakty zostaną faktami. Wiadomo, że i jedna i druga strona dopuszcza się zdrady, problem w tym, że 75% to kobiety i jeszcze kurwa więcej praw chcecie. Jezu jak ja chciałbym żeby równouprawnienie faktycznie miało miejsce.
Przepraszam , że tak powiedziałem.
Zamknąć mordę możesz Ty. Gówno mnie obchodzi że jesteś rogaczem i nie radzisz sobie z kobietami, wcale mi się nie chce czytać twoich gorzkich żali. Jak masz problem to zamień sadola na terapeutę, a nie żal się randomom z internetu.
jak widać próba nie zdała egzaminu.
Niech sie glupia cipa sama zajebie ale co jej dzieciak zrobil... szkoda ze nie przezyla, chetnie bym popatrzyl jak dostaje deskoterapie i strzal w ten pusty leb
co, spinasz dupe bo ci ruchanie zajebała, pedofilu?
Oczywiście nie jestem śledczym ale rzuciło mi się to w oczy.. szczególnie po wejściu w link..
Mam nadzieję że to fake..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów