📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
To jest starsze niż internet.
@kalijanek
ojojojojoj nie zesraj się tylko w majteczki, białorycerzu
ojojojojoj nie zesraj się tylko w majteczki, białorycerzu
i pewnie znalazłeś to przypadkowo ? jaaaaaaaaaaaaasne
Seba Baobab streamuje?
WeedLover napisał/a:
Ja zagaduję w bardziej neutralny sposób: "lubisz lizaki?".
Stary i sprawdzony sposób na kotki w piwnicy zawsze działa. Teraz zapytaj dziecko czy lubi lizaki to zaraz setki pytań - czy są bez laktozy? czy patyczek jest z tworzywa biodegradowalnego? czy zastosowane barwniki nie są pochodzenia zwierzęcego? itd.
Kotek to kurwa kotek ma oczka, ogonek i futerko.
Posłuchaj mnie pajacu pieprzony! Rozumiem, że gdybym chodziło o dorosłą kobietę, lub jakąś szesnastolatką, to mógłbyś takie coś odpowiedzieć na tamten komentarz, ale to kurwa dziecko! Mówienie takich rzeczy do dziecka świadczy o upośledzeniu psychicznym, a ty pokazujesz, że jesteś na tym samym poziomie. Albo po prostu chcesz zaimponować tutejszym spierdolinom, których jest pełno. Idiota...
Haha ha ale zastanawia mnie jedno skąd ona wie co to kutas o.O ja w jej wieku mówiłem ptaszek... A o nazewnictwie kutas dowiedziałem się na osiedlu od starszych koleżanek co by nie było to trochę pojebane pytanie do takiego smroda.
Cytat:
Posłuchaj mnie pajacu pieprzony! Rozumiem, że gdybym chodziło o dorosłą kobietę, lub jakąś szesnastolatką, to mógłbyś takie coś odpowiedzieć na tamten komentarz, ale to kurwa dziecko! Mówienie takich rzeczy do dziecka świadczy o upośledzeniu psychicznym, a ty pokazujesz, że jesteś na tym samym poziomie. Albo po prostu chcesz zaimponować tutejszym spierdolinom, których jest pełno. Idiota...
Bądź co bądź jesteś na Sadolu pizdo, więc takie posty, odpowiedzi i słowa będą leciały, znajdziesz tutaj same dno internetu, więc nie wiem o co dupsko spinasz (chyba że żal Ci iż to nie Ty na tym filmiku na miejscu dziewczynki
hmm tak to sie chyba zaczyna, po glosie typa wnioskuje ze to jakas pizda. moze bedzie mial szczescie i nastepnym razem ktos mu wpierdoli i wybije z glowy heheszki. jak sie juz oswoi i mam nadzieje, ze w koncu zaopiekuje sie nim policja w wiezieniu bedzie slyszal ten tekst codziennie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów