Styl pijanego mistrza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem po co tak napieprzać bez sensu? Ja tam mam bagusa 1:8 i prawdziwą frajdą jest latanie chopek i bokiem po piachu
Wayas,
1. To nie Alan S.
2. Szabo nie wygrywa wcale wszystkich zawodów, owszem jest znany ale nie najlepszy.
3. Film który wstawiłeś nie przedstawia treningu tylko regularny lot 3D. Trenuje się na symulatorze, albo poszczególne figury pojedynczo ...
FILM przedstawia impreze pt Alpine Heli Smackdown odbywającą się co roku w Szwajcarii.
Helikopter ma możliwość lotu odwróconego, dzięki zmiennemu kątowi łopat gdy śmigłowiec jest "do góry nogami".
W zwykłym śmigłowcu taka akrobacja nie była by możliwa ze względu na przeciążenia, i mały stosunek mocy do wagi.
1. To nie Alan S.
2. Szabo nie wygrywa wcale wszystkich zawodów, owszem jest znany ale nie najlepszy.
3. Film który wstawiłeś nie przedstawia treningu tylko regularny lot 3D. Trenuje się na symulatorze, albo poszczególne figury pojedynczo ...
FILM przedstawia impreze pt Alpine Heli Smackdown odbywającą się co roku w Szwajcarii.
Helikopter ma możliwość lotu odwróconego, dzięki zmiennemu kątowi łopat gdy śmigłowiec jest "do góry nogami".
W zwykłym śmigłowcu taka akrobacja nie była by możliwa ze względu na przeciążenia, i mały stosunek mocy do wagi.
Wayas napisał/a:
Pilotem jest niejaki Alan Szabo Junior.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Impreza to Alpine Heli Smackdown 2011, a pilot to Bert Kammerer.
EDIT:
meltur
Jak ktoś się jara takimi zabawkami to proszę bardzo:
rc-team.pl/thunder-tiger-raptor-version-spalinowy-zlozenia-kanalowy-he...
jedyne 2900 zł
P.S.
Aby uruchomić i latać prezentowanym modelem, należy dodatkowo zaopatrzyć się w następujące akcesoria:
Aparatura, min. 6-kanałowa z programem "heli" oraz odbiornikiem, np: Graupner MX-16s, (ok 1700 zł)
5 serwomechanizmów typu "standard" (np: 1xS9254, 2xS9202, 1xS9206 lub S9255, 1x Hitec 635HB), (5 x ok 150 zł)
Silnik spalinowy ThunderTiger PRO-90H z tłumikiem, (800 zł + tłumik pewnie 50 zł nie więcej)
Żyroskop (np: Futaba GY401), (ok 750 zł)
Rozrusznik do silników spalinowych, (ok 250 zł)
Klucz-przedłużacz do rozrusznika, (50 zł)
Żarnik do świecy, (ok 50 zł)
Paliwo Byron Performance ROTOR RAGE (ok 150 zł / 4 litry)
Przewody paliwowe, filtr do paliwa i inne drobne akcesoia, (do 200 zł)
Łopaty drewniane lub węglowe 660/710 mm. (50 lub 100 zł)
Czyli hobby dla każdego! Miłego latania!
rc-team.pl/thunder-tiger-raptor-version-spalinowy-zlozenia-kanalowy-he...
jedyne 2900 zł
P.S.
Aby uruchomić i latać prezentowanym modelem, należy dodatkowo zaopatrzyć się w następujące akcesoria:
Aparatura, min. 6-kanałowa z programem "heli" oraz odbiornikiem, np: Graupner MX-16s, (ok 1700 zł)
5 serwomechanizmów typu "standard" (np: 1xS9254, 2xS9202, 1xS9206 lub S9255, 1x Hitec 635HB), (5 x ok 150 zł)
Silnik spalinowy ThunderTiger PRO-90H z tłumikiem, (800 zł + tłumik pewnie 50 zł nie więcej)
Żyroskop (np: Futaba GY401), (ok 750 zł)
Rozrusznik do silników spalinowych, (ok 250 zł)
Klucz-przedłużacz do rozrusznika, (50 zł)
Żarnik do świecy, (ok 50 zł)
Paliwo Byron Performance ROTOR RAGE (ok 150 zł / 4 litry)
Przewody paliwowe, filtr do paliwa i inne drobne akcesoia, (do 200 zł)
Łopaty drewniane lub węglowe 660/710 mm. (50 lub 100 zł)
Czyli hobby dla każdego! Miłego latania!
Jestem pełny podziwu dla pilota co do projektantów tych zabawek, aż dziw, że podzespoły wytrzymują takie przeciążenia.
zrób to w prawdziwym śmigłowcu to będziesz moim mistrzem
@Bennek
Gdzieś na hardzie są zdjęcia pociętych przez zabawki RC, ale nie mogę znaleźć
Gdzieś na hardzie są zdjęcia pociętych przez zabawki RC, ale nie mogę znaleźć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów