📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ale wesoło w tym Izraelu maja
a ja mam remont i mam problem z wywiezieniem odpadów poremontowych a tak są tylko takie odpady tylko jak to tam wywieźć ehhh
Salieri16000 napisał/a:
Podziwiam ich za te wszystkie samoróbki,a w przypadku "piekielnych dział" za precyzję. Chyba przyznacie mi rację, że wmontować z odległości, improwizowanym działem butlę z gazem przez okno, to nie lada wyczyn. Widziałem mnóstwo filmików z tego typu ostrzałem- i o dziwo- większość pocisków "wchodziła" przez okna czy inne otwory do wnętrza budynku, lub wybijały nową dziurę w ścianie i wybuchały wewnątrz z podobnym skutkiem, jak ten widoczny na powyższym filmiku...
A moze nie widziales, bo publikuja tylko filmiki na ktorych sie udalo?
maja skuteczniejsża bron i amunicje niż nasze wojsko.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów