📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w necie można wypożyczyć GoPro za 50zł za dzień, GPS też się znajdzie w sieci.
Drogo?
Drogo?
Kurwa, szkoda, że nie przyleciało na moje podwórko, GPS wyjebałbym w chuj daleko i miałbym super sprzęt za free . Taka kamerka byłaby dobrym fantem na rower, a szkoda mi wydać na to cudo tyle kasy.
Na chuj wam te kamerki GO pro? Nagrywalibyście jak sobie walicie z kamerką na nadgarstku? To by było pro...
Hasky128 napisał/a:
Na chuj wam te kamerki GO pro? Nagrywalibyście jak sobie walicie z kamerką na nadgarstku? To by było pro...
To, że Ty nie możesz znaleźć zastosowania do takiego sprzętu z powodu ciągłego przesiadywania przed kompem i walenia konia to nie znaczy, że inni jej nie użyją do bardziej ambitnych celów. Wypady na moto, wspinaczka czy rower to tylko kilka przykładów.
Mi żona wali, szczególnie teraz, jak ma okres, hemoroidy i zajady na raz...
Jak daleko od miejsca startu ten wynalazek im spadł ?
Hell-o Kitty to satanistyczny motyw.
"Według hiszpańskich źródeł, postać kociaka została stworzona przez zrozpaczonego ojca, którego chora na nowotwór córka umierała. Ojciec, by ratować życie dziecka zawarł pakt z demonem, ofiarowawszy za ocalenie życia swej córki, stworzenie symbolu, który będzie czczony w świecie, oczywiście – ku chwale piekieł. Nazwa jest następująca: Hell – o – Kitty. Jak widać kotek nie ma... Ust! Dlaczego? Dlatego, że dziecku jest je łatwo zamknąć i wtłoczyć wszelką treść. Dziecko jest nieświadome."
pokolenieapokalipsy.nowyekran.pl/post/85392,hello-kitty-a-satanizm
Nie pozwól dziecku na kontakt z HELL-O-Kitty !
"Według hiszpańskich źródeł, postać kociaka została stworzona przez zrozpaczonego ojca, którego chora na nowotwór córka umierała. Ojciec, by ratować życie dziecka zawarł pakt z demonem, ofiarowawszy za ocalenie życia swej córki, stworzenie symbolu, który będzie czczony w świecie, oczywiście – ku chwale piekieł. Nazwa jest następująca: Hell – o – Kitty. Jak widać kotek nie ma... Ust! Dlaczego? Dlatego, że dziecku jest je łatwo zamknąć i wtłoczyć wszelką treść. Dziecko jest nieświadome."
pokolenieapokalipsy.nowyekran.pl/post/85392,hello-kitty-a-satanizm
Nie pozwól dziecku na kontakt z HELL-O-Kitty !
GO pro... coś mi się zdaje, że za bardzo to ostatnio rozreklamowane. 1500 pln trzeba wybulić, żeby w ogóle mieć tą kamerkę, nie wspominając o peryferiach. Dla ludzi którzy zaczynają przygodę z filmem (czyli takich jak ja - zupełny laik) polecam pewien telefon który swego czasu był równie popularny co ta wasza kamerka. Zwie się on Samsung S8300 (Ultra Touch) i posiada jedną fajną rzecz której nie doceniają jego właściciele, mianowicie nagrywa filmy w zwolnionym tempie. (w przyspieszonym też). Co prawda jakością nie dorównuje profesjonalnym kamerom które nagrywają obraz (HD) w blisko 10 000fps ale nie kosztuje 31 499PLN tylko max 250PLN Nie będę się rozpisywał o jego wadach bo ma ich całą masę i powiedzmy, że trzeba chcieć go kupić, bo to żaden "Ajfon" ale zabawa z cykaniem fotek (polecam tryb makro który "chyba" może zbić z tropu prawdziwych fotografów), czy właśnie kręceniem filmików daje sporo frajdy Jeśli ktoś czyta ten tekst, i ma pojęcie o elektronice i potrafiłby powiedzieć jaki sprzęt ma podobne/lepsze możliwości w zbliżonej cenie to proszę o kontakt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów