📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest w tym dużo racji, jeżeli mówiłby o tym max kolonko, nie użwałby słów takich jak : opętanie , tylko użyłby słów : manipulacja , to byście się bardziej tym zainteresowali. Dobry temat, zaczniecie myśleć jak wam dzieci zaczną szaleć, to samo z tymi lalkami, chora moda z zachodu, zamiast mieć typowe zabawki dla dzieci, czy to klocki, które rozwijają zmysł dotyku, wyobraźnię, to wciskają jakieś emo laleczki czy inne gówna typu hello kity.
Pomyślcie czasami zanim coś napiszecie, bo teraz patrzycie na kościół z tej negatywnej strony bo teraz kościół jest w defensywie, sam nie jestem mentalnie chrześcijanem, ale wszystko zależy od tego jak wam coś podadzą, Natanek, źle nie mówił, tylko forma w jakiej była podawana informacja robi ogromną różnicę , której nie zauważacie i z góry negujecie. Kupują ludzie produkty, nie zastanawiając się nad tym co to za sobą niesie, zamiast uczyć dzieci żeby nie ulegały wpływom mody to faszerujemy je jakimś zachodnim gównem, w pewnym momencie dziecko myśli sobie, dlaczego Jacek to ma a ja nie mam, dziecko zaczyna zazdrościć, a zazdrość rodzi problemy. Tak czy siak nie jestem tutaj, żeby was moralizować.
to już bardziej offtopem, ale niech chociaż do malej części dotrze przekaz, odpowiedni i mam nadzieje słuszny.
Pomyślcie czasami zanim coś napiszecie, bo teraz patrzycie na kościół z tej negatywnej strony bo teraz kościół jest w defensywie, sam nie jestem mentalnie chrześcijanem, ale wszystko zależy od tego jak wam coś podadzą, Natanek, źle nie mówił, tylko forma w jakiej była podawana informacja robi ogromną różnicę , której nie zauważacie i z góry negujecie. Kupują ludzie produkty, nie zastanawiając się nad tym co to za sobą niesie, zamiast uczyć dzieci żeby nie ulegały wpływom mody to faszerujemy je jakimś zachodnim gównem, w pewnym momencie dziecko myśli sobie, dlaczego Jacek to ma a ja nie mam, dziecko zaczyna zazdrościć, a zazdrość rodzi problemy. Tak czy siak nie jestem tutaj, żeby was moralizować.
to już bardziej offtopem, ale niech chociaż do malej części dotrze przekaz, odpowiedni i mam nadzieje słuszny.
Fajnie. Mój stary ksiądz jest sławny. Pozdro xMarek
a tak btw dobrze gada. Żebyście się kiedyś nie zdziwili
a tak btw dobrze gada. Żebyście się kiedyś nie zdziwili
@Logika ten nick to też Ci ksiądz Marek podpowiedział? ...
Poza tym zawsze mnie ciekawiło skąd się tacy ludzie biorą? Ktoś im chyba musiał wcześniej naszczać do głowy żeby takie teksty później walić, jeszcze z przekonaniem że się mówi dobrze...
Poza tym zawsze mnie ciekawiło skąd się tacy ludzie biorą? Ktoś im chyba musiał wcześniej naszczać do głowy żeby takie teksty później walić, jeszcze z przekonaniem że się mówi dobrze...
W kościele mają wieksze science fiction niż w współczesnych bajkach!
Ale stare baby będą go słuchać i palić wnuczką zabawki...
Ale stare baby będą go słuchać i palić wnuczką zabawki...
Ciapate obcinają ludziom głowy na ulicy, żydzi w Amerykańskim rządzie jednym podpisem potrafią zagłodzić pół miliona dzieci. A ten chuj widzi zło w heloł kiti i kadzidełkach. Brak mi słów.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
W ogole ta jego historyjka z bakuganami jest przejebana. spalil zabawki, odprawil egzorycm i zaburzenia snu jak reka odjelo. no ja pierdole. pewnie dzieciak specjalnie powiedzial ze juz moze normalnie spac bo sie bal ze znowu przyjdzie pokurwiony klecha i mu zniszczy jakies zabawki albo cos innego odjebie.
kurwa jak jest mądre dziecko to zadna bajka go nie ruszy a jak głupie i to dragon balla źle zrozumie.
Niech się leczy na głowę bo na nogi już za późno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów