Do pełnej zawartości sadistica brakuje cycków i arabów.
Haterzy do roboty
Pedalskie anime, w pierwszym Hellsingu chociaż muzyka była zajebista, a tu nic.
Gdzie jest mój ulubiony obrazek?
Edit: sam dam xD
Obrazek
nigdy nie lubiłem tych bajek, jakies pedaly jakies super moce
jakies wampiry chuj wie co to jest ;x
ulubiony obrazek ? jedyna rzecz jaka się nie zmienia od lat na tej stronie to ten jebany obrazek i ludzie ograniczeni nim.
Może po prostu macie uczulenie na animacje ale Hellsing Ultimate uważam za coś lepszego niż większość chujowych filmów o wampirach a nie wspomnę o nazistach i tych zombie, jest to warte oglądnięcia jeżeli lubi sie takie masakry, ogólnie filmiki wstawione tu na szczęście nie ukazują tego szaleństwa Majora i jego nazistowskich planów a muzyka w tych urywkach jakaś zjebana skąd ty to wrzuciłeś ? Znajdźcie sobie w hd i napisy pl przecież to nie jest jakiś kurwa Zmierzch czy jakiś chujowy naruto a wszyscy i tak ładują do jednego wora "pedalstwo" tacy kurwa wszyscy tu są męscy a i tak pewnie trzepią do redtuba i pocą dupę na krześle
Do WSZYSTKICH,KTÓRZY POSTAWILI QUILK'owi PIWKO:
Ale z was jebane lemingi,wystarczy że ktoś wklei ten już dawno przetrawiony i wysrany obrazek i ma top koment,ja rozumiem że dzieci mają wakacje i anime to dla nich za wiele więc zostaną przy swoich gównianych kreskówkach z nowego Cartoon Network czy coś,ale jak czegoś nie rozumiecie to scrolujcie w dół,jesli to są ludzie którzy będą robić na moja (heh) emeryturę,to ja to pierdolę i robie rewolucję i żeby mieć dostep do internetu potrzebny będzie dowód osobisty i testy IQ.