18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hentajowy contest dubbingowy
K................i • 2011-05-24, 14:56
Konkurs polegający na tym, że puszczano odgłosy z hentajców, a uczestnicy mieli się wczuć w rolę.

Mój syn nie będzie się interesować mangą!!!

Zgłoś
k................e 2011-05-28, 0:47
ktoś powinien im zrobić przysługę i odwiedzić tą imprezę ze strzelbą...
Zgłoś
b................y 2011-05-28, 0:49
manga to komiks... chodziło o anime gatunku hentai jak już ^^

i jak na moje, jęki z hentai są bardzo przyjemne, chciał bym dziewczynę która jęczała by w tak wysublimowany sposób
Zgłoś
filo86 2011-05-28, 0:53 1
Dobra, oglądam chińskie bajki, rozumiem że ktoś może fapić do narysowanych panienek, przebierać się za bohatera swojej ulubionej ch. bajki, rozumiem spotykanie się z podobnymi sobie ludźmi na konwentach - ale TEGO kurwa nie pojmuje <facepalm>
Zgłoś
Przemo2sb 2011-05-28, 3:46
poszedłbym na taką imprezę... z granatem
Zgłoś
Dogarooney 2011-05-28, 12:17
co to za nuta??
Zgłoś
Phallucifer 2011-05-28, 13:12
Piersi "Po tamtej stronie i obok Ciebie."
Rudzielce w ogole sa bardzo interesujace. FIlm natomiast jest...no trwozy mnie.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
Wiochmen 2011-05-28, 13:53
kurwa jak nie chudzi to grubi ,coraz wiecej taki ...w sumie dla mnie lepiej hi hi
Zgłoś
L................a 2011-05-28, 17:26
Moja wychowawczyni najlepiej skwitowała kolegę. "Od tej mangi to masz tylko schizy, z mózgiem coś nie tak jest, Ty poznaj kulturę polską. Zacznij się z ludźmi spotykać. Te mangi całe to zło."
Ufffff. Dobrze, że mnie koleżanka nie zdołała wyciągnąć na piernicon.
Dzięki ci panie.
Zgłoś
MarshallBanana 2011-05-28, 19:11
Mogę o sobie powiedzieć, że jestem fanem mangi i anime, ale ci na filmie to po prostu zjeby i banda debili (oprócz rudej).
Zgłoś
kikodeusz 2011-05-28, 20:04 1
Piersi- Po tamtej stronie i obok ciebie... tak sie nazywa ten kawałek [/code]
Zgłoś
enerpeka 2011-05-29, 7:53
Lúthienka napisał/a:

Moja wychowawczyni najlepiej skwitowała kolegę. "Od tej mangi to masz tylko schizy, z mózgiem coś nie tak jest, Ty poznaj kulturę polską. Zacznij się z ludźmi spotykać. Te mangi całe to zło."
Ufffff. Dobrze, że mnie koleżanka nie zdołała wyciągnąć na piernicon.
Dzięki ci panie.

a testy gimnazjalne zdane??
won od kompa!!!

Zgłoś
szczur77 2011-05-29, 10:39
ta ruda to bym chetnie zrobil....
Zgłoś
L................a 2011-05-29, 10:54
Cytat:

a testy gimnazjalne zdane??
won od kompa!!!

Oj, coś Ci cytowanie nie wyszło.
Ja wiem, wiem, ja wszystko rozumiem, że nie doszedłeś do czegoś takiego jak "liceum" i nie wiesz, że tam też są wychowawczynie.
I wypierdalaj mi, dopóki nie nauczysz się pisać.
Zgłoś
LuKaS__ 2011-05-29, 17:15
Szanuje kulturę japońską, sam ćwiczę kendo> To co tam się teraz dzieje chodzi mi o to co widziałem na sadolu to ja pierdole. Chciał bym zobaczyć jak jakiś samuraj wpada na plan por**la albo czegoś takiego i zaczyna swoją drogę miecza bushido idzie w kont, i sieka wszystko co mu pod miecz się napatoczy.

dalej wyżyj się
Zgłoś
enerpeka 2011-05-29, 20:35
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów