Tak sobie pograć...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anielska rasa;) zawsze wtedy grałem Adelą. Co do Herosa, to najzajebistsza gra, a WOG całkowicie niszczy konkurencje.
A wie ktoś może czy jest wersja trójeczki którą da się odpalić na win7?
Wake of Gods zajebiste jest, też polecam. Poziom trudności zwiększa się dwukrotnie. Ja niestety miałem ruską wersję i piździliard błędów przy kampanii, więc nawet pierwszej mapki nie przeszedłem ;/ Aż chyba poszukam na necie
Zainstalujcie sobie Horn of the Abyss. No i jeszcze VCMI na horyzoncie z kolejnymi wersjami.
herbalix napisał/a:
masz bana na kwejku?
Powiedział koleś, co dopiero założył konto... Hejcąc czujesz się wielkim sadystą?
kazzek94 napisał/a:
co się dzieje z tym sadolem ? Wytłumaczy mi ktoś ?
Gimbaza nie komentuje, skoro nie panimaje co to niesmiertelna dusza Heroes III.
Nienawidze tej gry, bo stanowi znaczna czesc moich radosnych wspomnien z dziecinstwa!
Gralem zamiast pic z kolegami! Gralem zamiast obracac dupeczki... eeeee... Na to akurat zawsze sie chwila znalazla, gdy czekalo sie na swoja ture.
@ kroplowa
Przesadzasz z tym poziomem. Samego bohatera można wykoksić tak, że ten będzie niemalże nieśmiertelny. Jak się opanuje dostatecznie woga, to wydaje się on być łatwiejsza niż podstawowa wersja.
Swoją drogą nowe miasto - tzn. to z Hota, jest naprawdę elegancko zrobione . Heroes III nadal żyje! I to po 15 latach !
Przesadzasz z tym poziomem. Samego bohatera można wykoksić tak, że ten będzie niemalże nieśmiertelny. Jak się opanuje dostatecznie woga, to wydaje się on być łatwiejsza niż podstawowa wersja.
Swoją drogą nowe miasto - tzn. to z Hota, jest naprawdę elegancko zrobione . Heroes III nadal żyje! I to po 15 latach !
Polecam wam dodatek HOT'a - stworzony przez rosjan - dodali nową rasę piratów i jest po polsku strasznie ciężka jednostka 5 poziomu - czarodziejka uderzająca z dystansu która rzuca automatycznie weeknes na wszystkie jednostki przeciwnika ^^
W necie jest mod HoMM3 HD co umożliwia ustawienie dowolnej rozdzielczości. Polecam jak ktoś ma szerszy monitor a chciałby zagrać
btw. gdzie znajdę spolszczenie do hotA? Dopiero dowiedziałem się o tym dodatku.
btw. gdzie znajdę spolszczenie do hotA? Dopiero dowiedziałem się o tym dodatku.
Panowie spokojnie to przez dzisiejszy dzień je***y Poniedziałek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów