No i co, że ten sam właściciel, skoro założenia tych stron są skrajnie różne? Zwłaszcza jeśli chodzi o poziom, gdzie kwejk jest stroną z dennymi memami dla ludzi niezbyt rozgarniętych, zaś sadistic stroną z czarnym humorem(z założenia), pełnym ludzi dorosłych i dojrzałych, ze specyficznym, aczkolwiek wyrafinowanym poczuciem humoru. Więc takie gadanie to możesz sobie darować, bo kwejk i sadistic - mimo tego samego właściciela - nie są tym samym.
pełnym ludzi dorosłych i dojrzałych, ze specyficznym, aczkolwiek wyrafinowanym poczuciem humoru
Sorry TB ale dawno sie tak nie uśmiałem...
Sorry TB ale dawno sie tak nie uśmiałem...
Wiem, ja też się śmiałem jak to pisałem
Nawet na metalowe koncerty wjebała się ta idiotyczna moda na nagrywanie...
Nie rozumiem takich ludzi, płacą kupę hajsu z bilet, to zamiast przeżywać to, bawić się, oni kręcą filmiki tak jakby to na YT było kurwa mało chujowej jakości filmików z koncertów.
Żeby to jeszcze jakoś oddawało atmosferę, ale ni chuja - najczęściej takie filmiki to niewyraźna kupa światła i przesterowujący się mikrofon.
Kurwa mać!Akcja ok. 2:50 - średnio widać i ze względu na playback Zenon nie przestał śpiewać nawet na chwilę.
youtube.com/watch?v=6NmVCR-unWo
ps. Sorki za disco z pola ale to są jedyne momenty dla których warto poświęcić uszy i obejrzeć urywek koncertu :
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów